Σοβαρό περιστατικό οδικής ασφάλειας σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό, με οδηγό να κινείται αντίθετα στη ροή της κυκλοφορίας σε πολυσύχναστο σημείο κοντά στον κυκλικό κόμβο της Αγίας Φυλάξεως.
Το συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 10:39 π.μ. σε κεντρικό οδικό κόμβο της περιοχής. Σύμφωνα με οπτικό υλικό που καταγράφηκε από πολίτη και διαβιβάστηκε στο #RoadReportCY, μαύρο όχημα μάρκας Toyota φαίνεται να κινείται εμφανώς αντίθετα προς την κανονική ροή κυκλοφορίας, κατευθυνόμενο προς διερχόμενα οχήματα.
Όπως διακρίνεται στο βίντεο, το όχημα συνεχίζει την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα, δίπλα σε οχήματα που κινούνται κανονικά στη λωρίδα τους. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε σημείο κοντά σε διάβαση πεζών με φωτεινούς σηματοδότες, αυξάνοντας περαιτέρω τον κίνδυνο για οδηγούς και πεζούς.
Παρά τις επικίνδυνες συνθήκες, ο οδηγός φαίνεται να συνεχίζει την πορεία του χωρίς εμφανή αντίδραση, ενώ σε κάποιο σημείο το όχημα έρχεται πολύ κοντά με διερχόμενο αυτοκίνητο, δημιουργώντας στιγμές αυξημένου κινδύνου.
Η συγκεκριμένη οδική αρτηρία παρουσιάζει αυξημένη κυκλοφορία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, γεγονός που καθιστά τέτοιου είδους συμπεριφορές ιδιαίτερα επικίνδυνες.




























