ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγός εγκλωβίστηκε μετά από τροχαίο στη Λάρνακα

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ Λάρνακας

24news team

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/05) στη Λάρνακα με την Πυροσβεστική να στήνει επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 21:55 ομάδα και όχημα διάσωσης από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Λάρνακας ανταποκρίθηκε σε τροχαία σύγκρουση. Συγκεκριμένα, όχημα παρέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κιγκλιδώματα του δρόμου και ένα άτομο (άντρας) να εγκλωβιστεί.

Το άτομο απεγκλωβίστηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής με τη χρήση υδραυλικής διασωστικής εξάρτυσης και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο για μεταφορά τους στο ΤΑΕΠ Λάρνακας.

Το τελευταίο 24ωρο, η Πυροσβεστικής ανταποκρίθηκε σε 26 περιστατικά, 15 πυρκαγιές και 11 ειδικές εξυπηρετήσεις. Πέρα από το τροχαίο στη Λάρνακα, στις 16:23 το απόγευμα, ξέσπασε πυρκαγιά σε κουζίνα διαμερίσματος στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, στην περιοχή της Έγκωμης. Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με 2 πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας. Από την πυρκαγιά που ξεκίνησε από το ψυγείο υπέστησαν ζημιές οι πάγκοι του διαμερίσματος και οικιακές συσκευές. Επίσης ζημιά υπέστη επίσης και η βαφή του διαμερίσματος. Να σημειωθεί πως δεν κινδύνεψε κανένα πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X