ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί προσοχή! Ενημερωθείτε για να μην ταλαιπωρηθείτε (Κλειστοί δρόμοι)

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ανακοινώσεις

Ολονύκτιες εργασίες θα συνεχίζονται και απόψε Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, μέχρι και το πρωί της αυριανής ημέρας, στους αυτοκινητοδρόμους Λευκωσίας-Λεμεσού και Πάφου-Λεμεσού, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στους αυτοκινητοδρόμους.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο τμήμα μεταξύ Ακτής Κυβερνήτη και Γερμασόγειας, συνεχίζονται οι εργασίες που διεξάγονται αυτή την περίοδο, για επιδιόρθωση στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση αντανακλαστικών καρφιών/ πρισμάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια τους κλείνει ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα, με κατάλληλη σηματοδότηση. Οι εργασίες άρχισαν στις 10 Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου.

Νυκτερινές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, διεξάγονται αυτή την περίοδο και σε διάφορα άλλα σημεία, για την τοποθέτηση και αντικατάσταση αντανακλαστικών καρφιών
στους κόμβους του αυτοκινητοδρόμου.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακων. Κατά τη διάρκεια τους κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας. Άρχισαν στις 13 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις προς Πάφο και Λεμεσό, συνεχίζονται και απόψε οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω παρακείμενων εξόδων του αυτοκινητοδρόμου.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Άρχισαν στις 29 Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 21 Μαρτίου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση