ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγίες για έφεση έδωσε στον δικηγόρο του o Μαμαλικόπουλος

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του

ΚΥΠΕ

Οδηγίες από τον ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, έλαβε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Κληρίδης, να μελετήσει τις αποφάσεις και να συμβουλεύσει για να προχωρήσει σε έφεση κατά της καταδίκης, ή της ποινής ή και στις δύο αποφάσεις για τις απόπειρες φόνου του Κώστα Χαραλάμπους, άλλως Μαύρου το 2019 στη Λάρνακα και του επιχειρηματία Κώστα Κρητικού το 2020, στην Αγία Νάπα.

Σε δηλώσεις στη Λάρνακα, ο Αλέξανδρος Κληρίδης ανέφερε ότι «διορίστηκα μόλις πρόσφατα συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Μαμαλικόπουλου για σκοπούς έφεσης. Ο πελάτης μας κατηγορούμενος έδωσε οδηγίες σε μας να μελετήσουμε τις αποφάσεις και να συμβουλεύσουμε τον ίδιο κατά πόσον θα προχωρήσει σε έφεση είτε στην απόφαση καταδίκης είτε στην απόφαση ποινής είτε και στις δύο αποφάσεις».

Πρόσθεσε ότι «ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος θεώρησε πως δεν ήταν σωστό να εμπλακεί η Αστυνομία και το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα ως προς την δημοσίευση ενός μηνύματος που έδωσε στους δημοσιογράφους», με την είσοδο του σήμερα στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου για την επιβολή της ποινής.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κληρίδης είπε πως «μου έχει δοθεί το μήνυμα, όμως δεν έχω διαβάσει το περιεχόμενο του, ούτε θέλω ούτε μπορώ να σχολιάσω σ’ αυτό το στάδιο».

Ερωτηθείς για το αίτημα του Δημήτρη Μαμαλικόπουλου να εκτίσει την ποινή του στην Ελλάδα, ο δικηγόρος του απάντησε πως «είναι κάτι που μου αναφέρθηκε και θα μελετηθούν όλες οι πτυχές της απόφασης».

Υπενθυμίζεται ότι το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα στον Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, ποινή φυλάκισης 23 ετών για την απόπειρα φόνου εναντίον του Κρητικού και 17 ετών για την απόπειρα φόνου εναντίον του Χαραλάμπους.

Σημειώνεται ότι οι ποινές θα είναι διαδοχικές μεταξύ τους και διαδοχικές με την ισόβια ποινή που εκτίει ήδη ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα το 2012.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση