ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο κόσμος αγκάλιασε τον Αντώνη μου»

Η μητέρα του μικρού Αντώνη στο 24news

Η αγάπη μπορεί να μας ενώσει όλους και μαζί να καταφέρουμε πολλά ακόμα και καταστάσεις που φαντάζουν αξεπέραστες.  Αυτό συνέβη μια ακόμα φορά, με ήρωα τον μικρό Αντώνη. Όλη η Κύπρος έγινε μια μεγάλη αγκαλιά και με σύνθημα «Για τον Αντώνη με Αγάπη» κατάφερε το ακατόρθωτο, να μαζευτούν 500 χιλιάδες ευρώ σε μόλις μερικές μέρες. 

Το 24news επικοινώνησε με την μητέρα του μικρού Αντώνη, κ. Χαρά Θωμά, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της για την μεγάλη αγάπη που δέχθηκε το παιδί της και κατά συνέπεια η οικογένεια της.

«Είμαι συγκινημένη, αλλά και περήφανη. Ο κόσμος αγκάλιασε τον Αντώνη μου με απίστευτη αγάπη, αλλά και η πολιτεία με την κίνηση της ευαισθησίας της πέρασε μπροστά για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο».


Τα πιο ευχάριστα νέα άκουσε η οικογένεια του μικρού Αντώνη (Pics, Vid)


Ρωτώντας την κ. Χαρά για το ποιο είναι το μήνυμα που η ίδια θέλει να στείλει σε όλον αυτόν τον κόσμο που πρόσφερε ό,τι μπορούσε, με τρεμάμενη φωνή μας απάντησε πως «το μήνυμα το στέλνει ο ίδιος ο Αντώνης και δεν είναι άλλο από την ελπίδα. Με ελπίδα, ανθρωπιά, αγάπη, μπορούμε να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο, μπορούμε να ονειρευόμαστε. Ο Αντώνης μου κατάφερε να τους ενώσει όλους, ακόμα και ανθρώπους φαινομενικά αντίθετους, και ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά για το ποια είναι τα επόμενα βήματα για τον μικρό, η ίδια έδωσε μια απάντηση που για μια ακόμα φορά μας δείχνει το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας αυτής.

«Αύριο έχει τροχοδρομηθεί συνάντηση με τον έντιμο Υπουργό Υγείας για την διαχείριση του χρηματικού ποσού που αφορά την θεραπεία του Αντώνη. Θα ήθελα όμως να αναφέρω ότι πρόθεση της οικογένειας είναι όπως χρησιμοποιήσει το ευλογημένο ποσό που μαζεύτηκε από τον κόσμο, με την κυβέρνηση να συμπληρώνει το υπόλοιπο. Το υπόλοιπα χρήματα που θα έδινε η πολιτεία για τον Αντώνη επιθυμούμε να δοθούν σε άλλους συνανθρώπους μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη».

«Για τον Αντώνη, με αγάπη» λοιπόν… έτσι θα κλείσουμε, γιατί είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και οτιδήποτε άλλο περισσεύει.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X