ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Ο γάμος, η απειθαρχία και ο γαμπρός στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

Οι αρμόδιοι φορείς κρούουν τον κώδωνα του κίνδυνου

24news team

Ο κλοιός της πανδημίας στενεύει όλο και περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες στην Κύπρο, με τα κρούσματα κορωνοϊού να σπάνε κάθε προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ τον Οκτώβρη.

Στις αρμόδιες αρχές σήμανε καμπανάκι συναγερμού με συσκέψεις επί συσκέψεων που οδήγησαν αναπόφευκτα σε μέτρα ανά το παγκύπριο.

Ο προβληματισμός και η ανησυχία έχουν χτυπήσει κόκκινο κυρίως ένεκα της αδιαφορίας των πολιτών και της μη τήρησης των υφιστάμενων πρωτοκόλλων. Τρανταχτό παράδειγμα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το 24news, αποτελεί γάμος στην Πάφο που δημιούργησε ολάκερη αλυσίδα κρουσμάτων, στέλνοντας μάλιστα στο νοσοκομείο και τον γαμπρό!

Ο γάμος, τα πρωτόκολλα, η απειθαρχία και ο γαμπρός… στο νοσοκομείο

Το ότι υπήρχε χαλάρωση από πλευράς πολιτών στην ευλαβική τήρηση των μέτρων είναι γεγονός και εν μέρει κατανοητό στους αρμοδίους. Ωστόσο, από αυτό έως και την κατάχρηση της ανεκτικότητας υπάρχει τεράστια διαφορά.

Σε γάμο στην Πάφο και συγκεκριμένα στην Πόλη Χρυσοχούς δεν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα ως άρμοζε, με αποτέλεσμα την εξάπλωση του ιού

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, σε γάμο στην Πάφο και συγκεκριμένα στην Πόλη Χρυσοχούς δεν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα ως άρμοζε, με αποτέλεσμα την εξάπλωση του ιού.

Μάλιστα, ανάμεσα στα κρούσματα είναι και ο γαμπρός, ο οποίος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το δε τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι ένα τόσο ευχάριστο γεγονός κατέστη η αφορμή της δημιουργίας ενός μεγάλου cluster στην Πάφο.

Σεβασμός και σοβαρότητα

Οι αρμόδιοι φορείς κρούουν τον κώδωνα του κίνδυνου τονίζοντας πως με σοβαρότητα και τήρηση τόσο των μέτρων όσο και των πρωτοκόλλων θα σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού. Τονίζουν δε ότι ο σεβασμός κυρίως προς τις ευάλωτες ομάδες είναι το κλειδί της αντιμετώπισης της πανδημίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση