ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντροπή: Στην Κύπρο ακόμα και οι διπλωμάτες σταθμεύουν παράνομα!

Η αποκάλυψη από τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρη Λαμπριανίδη

24news team

Ντροπή προκαλεί εικόνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρη Λαμπριανίδη και η οποία δείχνει όχημα να έχει σταθμεύσει σε θέση ΑμεΑ.

Το ακόμα πιο τραγικό της όλης υπόθεσης είναι η αποκάλυψη από τον κο. Λαμπριανίδη, ότι ο εν λόγω οδηγός είναι διπλωμάτης! Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Στη χώρα μας ακόμα και οι διπλωμάτες σταθμεύουν παράνομα αλλά κάποιοι βουλευτές δεν θέλουν να αυξήσουν το πρόστιμο για παράνομη στάθμευση σε χώρους ΑμεΑ».

Να υπενθυμίσουμε, για μια ακόμα φορά, πως το πρόστιμο για παράνομη στάθμευση σε θέση ΑμεΑ ανέρχεται στα 300 ευρώ. Να σημειωθεί πως το απόγευμα της Πέμπτης (11/04) η συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής καταψήφισε πρόταση νόμου για αύξηση του εξώδικου προστίμου για στάθμευση σε χώρους στάθμευσης οχημάτων για άτομα με αναπηρίες από μη δικαιούχα άτομα, από €300 που προβλέπεται σήμερα σε €500. Υπερ ψήφισαν 4 βουλευτές, 35 εναντίον, ενώ υπήρξε και μια αποχή. Τη σχετική πρόταση νόμου κατέθεσε ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ Ανδρέας Αποστόλου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση