ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νότες φθινοπωρινές, αλλά το καλοκαίρι δεν θα μας αφήσει εύκολα

Με σκαμπανεβάσματα η θερμοκρασία και η διάθεση του καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα καταστούν σύντομα κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που πιθανό να δώσει μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως το απόγευμα. Κατά το τριήμερο αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή άνοδο και περαιτέρω μικρή άνοδο το Σάββατο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, περιοχές στις οποίες θα κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X