ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νόμιμα στην Κύπρο οι δύο Τούρκοι που καταζητούνται

Διερευνάται ο ισχυρισμός για το όπλο

24news team

Νόμιμα φαίνεται να βρίσκονταν στην Κύπρο οι δύο άνδρες από την Τουρκία που εξακολουθούν να καταζητούνται από την Αστυνομία.

Πρόκειται για τους VEYSI BADUR 27 ετών, φωτογραφία 1 και τον KAYA DERGAH 34 ετών, φωτογραφία 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news οι δύο φέρονται να ήταν νόμιμα στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, φαίνεται να ζήτησαν άσυλο από την Κυπριακή Δημοκρατία, διαδικασία η οποία εκκρεμεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο Τούρκους, εκ των οποίων ο ένας έχει Κουρδική καταγωγή.


Έκανε ξανά τα… δικά του στο Δικαστήριο ο Σιακόλας!


Εναντίον των δύο προσώπων εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, τάξεως Β΄ και της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκαν στις 6/10/2020 στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες από την Τουρκία, γύρω στις 9:00 το βράδυ της Δευτέρας (5/10) φέρονται να επιτέθηκαν σε άλλο πρόσωπο, κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου, ένας από τους δύο που του επιτέθηκαν, φέρεται να ανέσυρε πιστόλι και με αυτό να τον κτύπησε στο κεφάλι.

Ο αλλοδαπός άνδρας που κτυπήθηκε, επισκέφθηκε το νοσοκομείο, όπου του έγινε συρραφή του τραύματος και στην συνέχεια απολύθηκε.

Η Αστυνομία πιστεύει ότι κατά πάσα πιθανότητα οι δύο κατάφεραν να διαφύγουν στις κατεχόμενες περιοχές, μετά την συμπλοκή στην οποία ενεπλάκησαν. Σημειώνεται ότι ο άνδρας που φέρονται να τραυμάτισαν κατάγεται από την Συρία.

Πάντως, ο ισχυρισμό του παραπονούμενου περί τραυματισμού του από όπλο διερευνάται, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει διασταυρωθεί.

Οι Αρχές έχουν ενημερώσει την Δικοινοτική Επιτροπή για τους δύο άνδρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X