ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nicosia Mall - Ενημερώνει για τα μέτρα προστασίας της Υγείας

Το Nicosia Mall λειτουργεί με κανονικό ωράριο, Δευτέρα – Σάββατο από τις 08:30 μέχρι τις 23:00 και Κυριακή από τις 09:00 μέχρι τις 23:00

Η υγεία των επισκεπτών, των συνεργατών και των υπαλλήλων του εμπορικού κέντρου είναι η βασική προτεραιότητα της Διεύθυνσης του Nicosia Mall, όπως πάντοτε.


Live: Έξι κρούσματα από την πανδημία στην Κύπρο - Στο πόδι οι αρμόδιοι


 

Το Nicosia Mall λειτουργεί με κανονικό ωράριο (Δευτέρα – Σάββατο από τις 08:30 μέχρι τις 23:00 και Κυριακή από τις 09:00 μέχρι τις 23:00)
Η περίοδος που διανύουμε, με την εξάπλωση του κορωνοϊού ανά το παγκόσμιο, καθιστά τα μέτρα υγιεινής ακόμη πιο σημαντικά.

Για το λόγο αυτό η Διεύθυνση του Nicosia Mall έχει ενεργήσει προληπτικά και έχει υλοποιήσει τα πιο κάτω δραστικά μέτρα:

1. Έχουν γίνει ρυθμίσεις των συστημάτων εξαερισμού του Nicosia Mall για συνεχόμενο εξαερισμό καθ’όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Εμπορικού, σε εσωτερικούς χώρους διακίνησης κοινού συμπεριλαμβανομένων και των καταστημάτων.

2. Έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις εισόδους, στους κοινόχρηστους χώρους και γενικά σε όλους τους χώρους διακίνησης επισκεπτών και προσωπικού σημεία με ειδικό αντισηπτικό υγρό για χρήση με την κατάλληλη σήμανση ενημέρωσης, το οποίο ανεφοδιάζεται συνεχώς.

3. Έχει φροντίσει για επιπλέον μέτρα καθαριότητας, με κατάλληλα αντισηπτικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους χώρους εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και σε όλα τα σημεία με τα οποία έρχονται σε επαφή οι επισκέπτες και το προσωπικό, όπως οι κυλιόμενες σκάλες, κουμπιά ανελκυστήρων, διακόπτες, μεταλλικές και γυάλινες επιφάνειες, τραπέζια, κ.α

4. Έχει σταλεί ειδική ενημέρωση σε όλους τους ένοικους και τους συνεργάτες του, με σχετικές οδηγίες όπως αυτές καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας. Η ενημέρωση των συνεργατών θα συνεχίσει να είναι καθημερινή έτσι ώστε να συστήνονται οι προτεινόμενες προληπτικές ενέργειες που θα καθορίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Η Διεύθυνση του Nicosia Mall ενθαρρύνει όλους τους επισκέπτες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που εκδίδονται από το Υπουργείο Υγείας.
Η συνεργασία όλων μας είναι η καλύτερη προστασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X