ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Νέο ξέσπασα από Παπαδοπούλου - «Συγνώμη κύριοι της αστυνομίας!»

Απαντά στην Αστυνομία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 38χρονης, Marry Rose Tiburcio, της οποίας το πτώμα εντοπίστηκε την Κυριακή (14/4) στην περιοχή του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό αλλά και οι έρευνες που επικεντρώνονται στον εντοπισμό της 6χρονης κόρης της.


Μιτσερό: Ο «Ορέστης» και οι σαρωτικές έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης (pics,vid)


Η Αναστασία Παπαδοπούλου ξέσπασε, εκ νέου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την εν λόγω υπόθεση και ανταπέδωσε τις επικρίσεις στην ανακοίνωση της Αστυνομίας που απαντούσε στα «πυρά» που δέχεται το σώμα.

Επαναλαμβάνοντας τη λέξη «συγνώμη» καυτηριάζει τον χειρισμό της υπόθεσης.

Η ανάρτηση

Συγνώμη κύριοι της αστυνομίας!

Συγνώμη που δεν χρησιμοποίησα το όνομα μου και την φαινόμενη για εσάς σημασία του, για να σας πάρω τηλέφωνο, να σας ρωτήσω «ρε παιθκιά τί γίνεται με την υπόθεση της Φιλιππινέζας που όλος τυχαίος βρήκατε, μέσω ενός τουρίστα, να επιπλέει σε ένα ποταμό;»..

Συγνώμη που δεν πήρα πριν ένα χρόνο τηλέφωνο να σας ρωτήσω γιατί από τις εκατοντάδες ανακοινώσεις σας, βγάλατε και μια ακόμα για μια γυναίκα που δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο και πως νιώθω ότι για αυτήν, ίσως να κάνετε κάποια προσπάθεια να την βρείτε.

Συγνώμη που πριν ένα χρόνο, όταν φίλη της σας είπε ότι λείπει με το εξάχρονο παιδί της δεν σκέφτηκα να σας πω, «ελέγξετε το τηλέφωνο το κομπιούτερ και τα σόσιαλ μίντια της και θα βρείτε όλα όσα γυρεύτε (αν τα γυρεύετε)».

Συγνώμη που δεν σας είπα ρωτήστε τη φίλη της που σας είπε ότι λείπει, αν έχει το διαβατήριο της για να μην κουράζεστε με την Interpol».

Συγνώμη που δεν σας είπα, ρωτήστε τον πατέρα του παιδιού «έχεις το διαβατήριο του παιδιού σου επειδή χωρίς αυτό δύσκολα θα έχουν φύγει από την Κύπρο». 

Συγνώμη που δεν σας είπα, «ρωτήστε την φίλη της, που σας είπε ότι λείπει με το εξάχρονο παιδί της, αν θα συναντούσε κάποιον, πότε και που και αν θα έπαιρνε το εξάχρονο παιδί της μαζί της».

Συγνώμη που δεν σας καθοδήγησα επαρκώς στη διαδικασία άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και στη διαδικασία έρευνας στους χώρους διαμονής της πριν από ένα χρόνο.

Όταν πιθανό να ήταν ακόμη ζωντανή... Όταν ακόμη πιθανόν, να ήταν και το κοριτσάκι της ζωντανό...Κάτι που πλέον δεν θα μάθουμε ποτέ.

Έχετε δίκαιο.

Φταίμε εμείς των σόσιαλ μίντια ΠΟΥ (τα κεφαλαία αντιγραφή της ανακοίνωσης σας) δεν ήμασταν εκεί να ρωτήσουμε και να καθοδηγήσουμε επαρκώς πριν ένα χρόνο.

Αργήσαμε. Έχετε δίκαιο.

Απολογούμαι.

Υ.Γ: «Φαίνεται ότι οι βροχές δεν έχουν ξεβράσει μόνο το πτώμα ακόμα μιας βίαια δολοφονημένης γυναίκας. Έχουν αποκαλύψει για ακόμα μια φορά και την δολοφονική μας αδιαφορία ως κοινωνία..» Αυτό έγραψα πριν 3 μέρες. Για όλους μας όχι μόνο για την αστυνομία. Και ούτε εγώ ούτε οι τόσοι άλλοι που έθεσαν εύλογα ερωτήματα στα σόσιαλ μίντια δεν βγάζουμε τον εαυτό μας έξω από τις σαπισμένες μας νοοτροπίες και δεν κρυβόμαστε από την αυτοκριτική. Κρίμα που προφανώς δεν μπορούμε να αναμένουμε το ίδιο και από εσάς.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X