ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Νεκρώνει» η Λευκωσία λόγω κορωνοϊού (pics)

Έκλεισαν καταστήματα

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Μετά την ανακοίνωση των αυστηρών προληπτικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού, από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τους αρμόδιους υπουργούς την Κυριακή (15/3), είναι πλέον ορατό ότι ζούμε σε μια άλλη πραγματικότητα. 

Όπως διαπιστώθηκε την Τρίτη (17/3), τόσο στο Mall of Cyprus (Λατσιά) όσο και στην οδό Λήδρας, αλλά και στο Δικαστήριο της Λευκωσίας, δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.


Live: Θα σταματήσει η εξάπλωση της πανδημίας; – Στα 46 κρούσματα η Κύπρος


Συγκεκριμένα, στο Mall of Cyprus, όπως θα δείτε στις πιο κάτω φωτογραφίες, οι αρμόδιοι έχουν κλείσει όλους τους ορόφους του χώρου στάθμευσης με εξαίρεση τον πρώτο, ενώ και όλα τα καταστήματα είναι κλειστά εκτός της υπεραγοράς. Σημειώνεται μάλιστα ότι για να εισέλθει κάποιος στον χώρο, μπορεί μόνο από την πρώτη είσοδο. 

Στην οδό Λήδρας, ο κόσμος ήταν ελάχιστος και τα καταστήματα/ καφετέριες/ εστιατόρια ήταν κλειστά, με εξαίρεση πολύ λίγα καταστήματα που πωλούν είδη ένδυσης ή τα περίπτερα.


Κύπρος - Κορωνοϊός: Δεν βάζουμε μυαλό - Καταγγελία και αισθητικού


Από την άλλη, στο Δικαστήριο Λευκωσίας, φαίνεται ότι βρίσκονται μόνο οι έχοντες εργασία στον χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο οδικό δίκτυο, παρατηρείται ότι η τροχαία κίνηση είναι μειωμένη, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό.  

Να αναφέρουμε ότι, δυστυχώς, υπάρχουν και αυτοί που δεν υπακούν στο διάταγμα. Θυμίζουμε όμως ότι, η Αστυνομία καθημερινά διενεργεί ελέγχους σε όλες τις περιοχές και καταγγέλλει όσους «παρανομούν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X