ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεκρός ο 18χρονος Στέφανος - Υπέκυψε στα τραύματά του

Με αίμα βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 18χρονος μοτοσυκλετιστής, Στέφανος Συλβέστρος, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης 7/10, όταν διπλοκάμπινο επιχείρησε να εισέλθει στην οδό Αγίας Ζώνης, από χώρο στάθμευσης μετά από παράνομη στροφή με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσυκλέτα, στην οποία επέβαιναν 2 άτομα ηλικίας 18 και 19 ετών.

Από τη σύγκρουση οι δύο επιβάτες της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκαν. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος υπέστη, μεταξύ άλλων, κατάγματα βάσης κρανίου και σπλαχνικού κρανίου, με υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου, ενώ ο 19χρονος υπέστη πολλαπλά κατάγματα προσώπου, με μικρή αιμορραγία εγκεφάλου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, ο 18χρονος αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για νοσηλεία.

Ο 19χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X