ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεκρός άνδρας στο Μακένζι - Έκκληση προς τον Νουρή (pic)

Νέα τραγωδία στην θάλασσα, ξεσηκώνει φωνές από τους Ναυαγοσώστες

Σε νέο περιστατικό που έγινε σήμερα, στις 09.00 το πρωί στην παραλία Μακένζι άνδρας ηλικίας 76 περίπου ετών έχασε την ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στις σημαδούρες μπροστά από τον κεντρικό πύργο «ΛΑΡ8Β» o οποίος επανδρώνεται από τις 10.30-18.00 παρόλες τις διαμαρτυρίες της επιτροπής των Ναυαγοσωστών αλλά και του Ομίλου των Χειμερινών Κολυμβητών Λάρνακας.

Σε δημοσίευση της η Παγκύπρια Επιτροπή Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παραλιών στις 10/09/2020 είχε προειδοποιήσει δημόσια ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτό αλλά, όπως αναφέρεται σε ανάρτησή της «για ακόμα μια φορά κανείς δεν έλαβε μέτρα».

«Έντιμε Υπουργέ Εσωτερικών κ. Νουρή, προχωρήστε άμεσα με την νομοθέτηση και σύσταση της Υπηρεσίας Ασφάλειας Παραλιών όπως καθορίζεται στο 'Εθνικό Σχέδιο Σάλαμις' η οποία θα επιλύσει τα πολλαπλά προβλήματα που υπάρχουν σήμερα και οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην διασπορά αρμοδιοτήτων για την ασφάλεια των λουομένων στις παραλίες. Δώστε τέλος σε αυτή την επικίνδυνη κατάσταση, η οποία πληρώνεται με απώλειες ανθρώπινων ζωών...» σημειώνεται επίσης σε ανάρτηση της Παγκύπριας Επιτροπής Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παραλιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση