ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες συλλήψεις για τον εμπρησμό οχήματος στην Πάφο

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 26 και 23 χρόνων, συνέλαβε χθες η Αστυνομία, στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτων. Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί στις 30 Μαρτίου 2024 και 19χρονος κάτοικος Πάφου.

Ο εμπρησμός διαπράχθηκε την 28 η Μαρτίου 2024, σε χωριό της επαρχίας Πάφου. Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 10μ.μ. σε δύο οχήματα, που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από την οικία των ιδιοκτητών τους, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλά με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 19χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, στις 30 Μαρτίου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό τετραήμερη κράτηση. Με τη λήξη του διατάγματος κράτησής του ο 19χρονος απολύθηκε χωρίς να κατηγορηθεί εν αναμονή των αποτελεσμάτων επιστημονικών εξετάσεων.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον άλλων δύο προσώπων, ηλικίας 26 και 23 ετών. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση