ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Μέσω DNA η ταυτοποίηση της σορού

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

24news team

Τις συνθήκες θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα χθες Δευτέρα 8 Απριλίου, στο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, διερευνά η Τροχαία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε άγνωστο πρόσωπο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος βυτιοφόρου οχήματος.

Εντός του δρόμου, εντοπίστηκε η σορός άγνωστου άντρα, με τους ανακριτές, να διερευνούν κατά πόσο, το εν λόγω πρόσωπο, ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Να σημειωθεί πως η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άνδρα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (09/04) στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου με τα ευρήματα να δείχνουν βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος. Η ταυτοποίηση των στοιχείων του νεκρού προσώπου θα εξακριβωθεί με τη μέθοδο DNA.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, καλούμε οποιοδήποτε πρόσωπο ενδεχομένως γνωρίζει οτιδήποτε που αφορά στις συνθήκες πρόκλησης της, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22802023 / 22802086 / 22802075 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση