ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Τραγωδία: Έσβησε στην άσφαλτο ο 41χρονος Σπυρίδωνας Ζαφειριάδης

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης

ΚΥΠΕ

Η ταχύτητα και η μη χρήση ζώνης φαίνεται να  αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα για το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις δέκα το βράδυ, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.   Θύμα, ο 41χρονος Σπυρίδων Ζαφειρίδης, κάτοικος Πάφου, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με κατεύθυνση την Πάφο, λίγο μετά την έξοδο Κολοσσίου.  

Όπως δήλωσε στο σκηνή ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, «ο 41χρονος οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Πάφου με κατεύθυνση προς Πάφο, και σε κάποιο σημείο του δρόμου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, όπως φαίνεται και από τις πρώτες εξετάσεις, με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του προς τα αριστερά και να προσκρούσει βίαια σε σιδερένιο κιγκλίδωμα».  

Από την πρόσκρουση του οχήματος στο κιγκλίδωμα, πρόσθεσε, ο οδηγός, ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, εκτινάχθηκε από το όχημα του και πέφτοντας από την άσφαλτο, τραυματίστηκε θανάσιμα.  

Ο άτυχος 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αλλά όπως σημείωσε ο κ. Καφάς, «από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται ότι οι αιτίες πρόκλησης του δυστυχήματος αυτού είναι οι αιτίες που κοπιάζει η Αστυνομία για να μειώσει και να καταστείλει, δηλαδή η μη χρήση ζώνης ασφαλείας, η ταχύτητα και πολύ πιθανόν και το αλκοόλ».  

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη για θέματα αλκοόλης, θα διαφανεί από την νενομισμενη νεκροψία στη σορό του θύματος και το δυστύχημα θα εξεταστεί ενδελεχώς για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες επισυνέβη», συμπλήρωσε.   Ερωτηθείς σχετικά, ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού είπε πως «η πλαγιολίσθηση που άφησε στην άσφαλτο το όχημα, μαζί με τις ζημιές που υπέστη, καταδεικνύουν αυξημένη ταχύτητα».  

Οι εξετάσεις της τροχαίας για το νέο θανατηφόρο τροχαίο επανάρχισαν με το πρώτο φως της μέρας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X