ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα οικιστικά και επενδυτικά τεμάχια γης στην πλατφόρμα της Altia

Μοναδικές ευκαιρίες στην πλατφόρμα της Altia!

Δελτίο Τύπου

Στο τεράστιο χαρτοφυλάκιο της Altia, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας ακινήτων της Κύπρου, θα βρείτε μερικά από τα πιο καλύτερα τεμάχια γης σε περιζήτητες περιοχές της Λάρνακας, Λεμεσού, Πάφου και ελεύθερης Αμμοχώστου. Επενδύστε σε τουριστικά τεμάχια ή χτίστε σε οικιστικά δίπλα από τη θάλασσα, ανάμεσα στις παρακάτω μοναδικές ευκαιρίες που βρήκαμε στην πλατφόρμα της Altia!

Τουριστικό τεμάχιο στη Σωτήρα

Μερίδιο 25% σε τουριστικό τεμάχιο με ορθογώνιο σχήμα και  επίπεδη επιφάνεια που εκτείνεται συνολικά σε περίπου 5.208 τ.μ. Η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου συνολικής πρόσοψης περίπου 55 μ. Βρίσκεται 300 μέτρα νότια του συνδετικού δρόμου (Αυτοκινητόδρομου - Α3) μεταξύ Λάρνακας και Αγίας Νάπας, περίπου 250 μέτρα βόρεια του παραλιακού μετώπου και περίπου 2,5 χλμ βορειοδυτικά της Μαρίνας της Αγίας Νάπας.

Οικιστικό τεμάχιο στο Παραλίμνι

Οικιστικό τεμάχιο με συνολική έκταση 3.498 τ.μ. που βρίσκεται 225μ νοτιοδυτικά της συμβολής της λεωφόρου Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο και Αγίας Νάπας - Παραλιμνίου, 630μ νοτιοδυτικά της περιοχής Περνέρα και 1,5 χλμ δυτικά της ακτογραμμής.

Οικιστικό τεμάχιο στην Αγία Φύλα

Οικιστικό τεμάχιο έκτασης περίπου 1.174 τ.μ. Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου κατά μήκος της δυτικής πλευράς του τεμαχίου, με συνολική πρόσοψη περίπου 34μ., και από την ανατολική πλευρά του τεμαχίου με συνολική πρόσοψη περίπου 15μ.

Παραθαλάσσιο οικιστικό τεμάχιο στη Λάρνακα

Οικιστικό τεμάχιο έκτασης περίπου 4.014 τ.μ. στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, με θέα τη θάλασσα. Έχει ορθογώνιο σχήμα με επίπεδη επιφάνεια και η πρόσβαση γίνεται μέσω δρόμου που βλέπει στη νότια και δυτική πλευρά του.

Δύο τουριστικά τεμάχια στο Παραλίμνι

Τα δύο τουριστικά τεμάχια εκτείνονται σε 6.441 τ.μ.. Το πρώτο έχει έκταση 4.809 τμ και το δεύτερο περίπου 1.632 τμ. Και τα δύο έχουν επίπεδη επιφάνεια και η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου που βλέπει στη βόρεια πλευρά με συνολική πρόσοψη περίπου 85μ.

Τουριστικό τεμάχιο στη Λάρνακα

Τουριστικό τεμάχιο στους Σοφτάδες Λάρνακας δίπλα σε χώρο πρασίνου, έκτασης περίπου 19.492 τ.μ.. Το τεμάχιο έχει επίπεδη επιφάνεια και η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου με τη συνολική πρόσοψη να είναι περίπου 160 μ. κατά μήκος των νοτιοανατολικών συνόρων του. Για το συγκεκριμένο τεμάχιο παραχωρήθηκε πολεοδομική άδεια για τον διαχωρισμό 16 οικοπέδων.

Οικιστικό τεμάχιο στην Πέγεια

Οικιστικό τεμάχιο, έκτασης περίπου τα 3.064τ.μ. με δικαιώμα δόμησης τα 558τ.μ. Το ακίνητο έχει ορθογώνιο σχήμα με επίπεδη επιφάνεια. Η πρόσβαση στο τεμάχιο γίνεται μέσω δεξιάς διέλευσης που βλέπει στη βορειοανατολική πλευρά του τεμαχίου. Η συνολική πρόσοψη είναι περίπου 60μ.

Οικιστικό τεμάχιο στο Παραλίμνι

Οικιστικό τεμάχιο που εφάπτεται με χώρο πρασίνου και εκτείνεται σε περίπου 546 τ.μ. Έχει ορθογώνιο σχήμα με επίπεδη επιφάνεια και η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου συνολικής πρόσοψης περίπου 20 μ.

Δείτε περισσότερες ευκαιρίες εδώ.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X