ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα απάτη - Έτσι προσπαθούν να σε ξεγελάσουν

Η σχετική ανακοίνωση

Ανακοινώσεις

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία πληροφορούν το κοινό ότι παρατηρήθηκε νέα απόπειρα εξαπάτησης με την αποστολή μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα, χρησιμοποιώντας το όνομα των Κυπριακών Ταχυδρομείων όπως φαίνεται στη φωτογραφία πιο κάτω.

Τα σημεία τα οποία θα πρέπει το κοινό να προσέχει, έτσι ώστε να διαπιστώσει ότι η επικοινωνία ΔΕΝ προέρχεται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, είναι τα ακόλουθα:

Τα μηνύματα σε κινητό δεν παραπέμπουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος www.cypruspost.post αλλά σε www.cypruspost.post.cy ή govlogncy.top/index ή cypruspost.cc/index ή άλλη ιστοσελίδα με πιθανή εμφάνιση του λογότυπου των Κυπριακών Ταχυδρομείων.
Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία δεν θα επιστρέψουν αντικείμενο ή δεν θα παραδώσουν αντικείμενο επειδή δεν καταβλήθηκαν δασμοί/φόροι.
Οι πληρωμές δεν κατευθύνονται στην πλατφόρμα διαδικτυακών πληρωμών της JCCSmart αλλά σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση.
Καλείται το κοινό να μην συμπληρώνει τα στοιχεία του ή να πληρώνει, ειδικά στην περίπτωση που το αντικείμενο φέρει τον αριθμό CU806419954DE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα Αρχείου

Πυρκαγιά στην Αλάμπρα

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 16 άτομα του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα και 3 άτομα της Πυροσβεστικής ...
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ