ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μυστήριο παραμένει η ταυτότητα του ανθρώπινου σκελετού

Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Δημήτρης Λουκά

Συνεχίζονται και σήμερα οι ανθρωπολογικές εξετάσεις σχετικά με τον ανθρώπινο σκελετό που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/10) σε ερημική τοποθεσία βόρεια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Κατά τις χθεσινές εξετάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΤΑΕ Λεμεσού, δεν κατέληξαν σε οποιαδήποτε συμπεράσματα, όσον αφορά την ηλικία, την ταυτότητα αλλά και χρονική περίοδο που επήλθε ο θάνατός του.

Η χθεσινή ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση διακόπηκαν και συνεχίζονται σήμερα σε μία προσπάθεια να «ξεκλειδώσει» η ταυτότητα του ανθρώπινου σκελετού.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, στην περιοχή όπου εντοπίστηκε, δεν βρέθηκε κάποιο τεκμήριο, το οποίο να υποδηλώνει εγκληματική ενέργεια, όμως οι Αρχές τονίζουν ότι όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται.

Κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε ένα παντελόνι και ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.
Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται σε φακέλους ελλειπόντων προσώπων σε μία προσπάθεια να εξακριβωθεί η ταυτότητα του σκελετού.

Θυμίζουμε πως την σκελετοποιημένη σορό εντόπισε πολίτης ενημερώνοντας τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση