ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπούκαραν στην οικία της και την απειλούσαν - Ήθελαν χρήματα

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Σε καταχώρηση για άμεση εκδίκαση της υπόθεσης απόπειρας ληστείας που διαπράχθηκε στις 30 Ιανουαρίου, εις βάρος γυναίκας ηλικίας 72 ετών, στην επαρχία Αμμοχώστου, προχωρεί σήμερα η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό και σύλληψη των τεσσάρων υπόπτων.

Οι τέσσερις ύποπτοι, γυναίκα ηλικίας 46 ετών και τρεις άντρες ηλικίας 26, 25 και 24 ετών, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα που εκδόθηκαν μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Αμμοχώστου. Οι 26χρονος και 25χρονος συνελήφθησαν στις 03 και 04 Φεβρουαρίου αντίστοιχα και τέθηκαν υπό τετραήμερη κράτηση με δικαστικά διατάγματα, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Οι άλλοι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες το βράδυ.

Με τις αστυνομικές εξετάσεις να έχουν πλέον ολοκληρωθεί, η Αστυνομία προχωρεί σήμερα στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για άμεση εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, με τους τέσσερις υπόπτους να αντιμετωπίζουν κατηγορίες διάπραξης των αδικημάτων της εισόδου σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, της απόπειρας ληστείας, της απαίτησης περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή, της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, γύρω στις 7.30 το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου, ενώ γυναίκα ηλικίας 72 ετών βρισκόταν στην κατοικία της στην επαρχία Αμμοχώστου, τέσσερα άγνωστα της πρόσωπα, τρεις άντρες και μία γυναίκα, εισήλθαν παράνομα στην κατοικία της και ασκώντας εναντίον της βία και με απειλές, απαίτησαν να τους δώσει χρήματα και χρυσαφικά. Αφού η 72χρονη αρνήθηκε, οι δράστες έψαξαν στην κατοικία χωρίς να εντοπίσουν οτιδήποτε και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X