ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπούκαραν σε περίπτερο κρατώντας ρόπαλα

Απέσπασαν χρηματικό ποσό

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 27 ετών προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με την υπό διερεύνηση ένοπλη ληστεία περιπτέρου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Χλώρακας στη Χλώρακα.

Στην ίδια κοινότητα την Τετάρτη τα ξημερώματα διεπράχθησαν δυο ένοπλες ληστείες σε περίπτερα του ίδιου ιδιοκτήτη. Η σύλληψη αφορά την δεύτερη χρονικά ληστεία στην οποία φαίνεται να συμμετείχαν τρία άτομα, δυο δράστες οι οποίοι μπήκαν στο περίπτερο στις 03:40 το πρωί και ο συνεργός τους ο οποίος τους ανέμενε στο όχημα με το οποίο εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από την ταμία του περιπτέρου, ηλικίας 45 ετών, τα δυο πρόσωπα που εισήλθαν στο περίπτερο την ώρα που η ίδια βρισκόταν μακριά από το ταμείο κατάφεραν να αποσπάσουν από την ταμειακή μηχανή ποσό €2100.

Οι δυο δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα και κρατούσαν ρόπαλα. Αφού απέσπασαν το χρηματικό ποσό εξήλθαν του περιπτέρου και αναχώρησαν με όχημα στο οποίο τους περίμενε τρίτο πρόσωπο ως οδηγός. Όπως διαφάνηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του περιπτέρου οι πινακίδες εγγραφής του οχήματος ήταν καλυμμένες με άσπρη κολλητική ταινία.

Η σύλληψη του 27χρονου υπόπτου, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, προέκυψε μετά από μαρτυρία ενώ όπως είπε, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν και νέες συλλήψεις για την υπόθεση. Ο 27χρονος αναμένεται σήμερα να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησής του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση