ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπούκαραν σε δύο εξοχικά στην Πάφο – Ψάχνουν 27χρονο

Στο χωριό Πιτοκκόπο – Τι έκλεψαν

ΚΥΠΕ

Yποθέσεις διαρρήξεων δυο εξοχικών κατοικιών στην περιοχή του χωριού Πιτοκκόπο διερευνά η Αστυνομία Πάφου. Καταζητείται 27χρονος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε αυτές.

Στις 23 Μαρτίου η ώρα 14:30 καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι ήχησε το σύστημα συναγερμού σε εξοχική κατοικία στο χωριό Πιττοκόπο. Στην σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας Πάφου που διαπίστωσαν πως είχε παραβιαστεί η κεντρική είσοδος της κατοικίας.

ΤΑ μέλη της δύναμης συνάντησαν σε διπλανή κατοικία Βρετανό μόνιμο κάτοικο Κύπρο ο οποίος ανέφερε ανέφερε πως και στην κατοικία του ήχησε το σύστημα συναγερμού στις 14:18 και πωςαυτός διαπίστωσε ότι είχε γίνει διάρρηξη και σε αυτήν.

Από έλεγχο που διενήργησε η Αστυνομία διαπιστώθηκε πως και σ’ αυτήν την περίπτωση παραβιάστηκε η κεντρική είσοδος με φυσική βία και κλάπηκαν μια τηλεόραση 600 ευρώ, ένα ηχείο αξίας 200 ευρώ, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο, στο σύστημα συναγερμού και στην κάμερα του κυκλώματος παρακολούθησης αξίας 850 ευρώ.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην περιοχή εξασφαλίστηκε μαρτυρία για ύποπτο όχημα το οποίο με βάση τους αριθμούς εγγραφής ανήκει σε 27χρονο, ο οποίος καταζητείται αφού εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται από την ΑΔΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X