ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπήκε σε φάρμα και εκτέλεσε σκύλο με όπλο - Απείλησε και τον ιδιοκτήτη

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία για τα Ζώα, στη Λευκωσία

Υπόθεση θανάτωσης σκύλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, διερευνά η Αστυνομία, με ύποπτο 21χρονο ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό διερεύνηση αδικήματα. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία για τα Ζώα, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, την περασμένη Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα, ο 21χρονος μετέβηκε σε φάρμα, στην Κτηνοτροφική Περιοχή Γερίου, όπου πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό πυροβόλο όπλο τύπου φλομπέρ, ένα σκύλο, που ανήκει στον ιδιοκτήτη της φάρμας.


 Κακοκαιρία «Ελπίς»: Βροχές, χιόνια και σφοδροί άνεμοι - Οι περιοχές που επηρεάζονται (Live εικόνα)


 Τη θανάτωση του σκύλου κατήγγειλε άμεσα στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του ζώου, ο οποίος βρισκόταν στη φάρμα του την ώρα του περιστατικού. Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδίου, αφού ο 21χρονος πυροβόλησε τον σκύλο του, ακολούθως εξέφρασε προς τον ίδιο απειλή ότι θα κάνει κακό και σε άλλους σκύλους που ανήκουν στον ιδιοκτήτη της φάρμας.

Την ίδια μέρα, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, ενώ την επομένη, ιατρικός λειτουργός των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, διενήργησε νεκροτομή στον νεκρό σκύλο και διαπίστωσε ότι ο θάνατος του προκλήθηκε από τραυματισμό από σφαιρίδια πυροβόλου όπλου.

Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, μέλη της Αστυνομίας, με δικαστικό ένταλμα, προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου υπόπτου, γύρω στις 2.00 χθες το μεσημέρι. Ανακρινόμενος ο ύποπτος, παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων, ενώ παρέδωσε στους ανακριτές ένα πυροβόλο όπλο τύπου φλομπέρ, το οποίο αναμένεται να τύχει δικανικών και άλλων επιστημονικών εξετάσεων.

Ο 21χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ το Κλιμάκιο της Αστυνομίας για τα Ζώα στη Λευκωσία, συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X