ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντυπωσιακό βίντεο με δελφίνια στα νερά της Κύπρου

Στην περιοχή της Λεμεσού

24news team

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο το οποίο δείχνει δελφίνια να διασχίζουν τα νερά της Λεμεσού, με τις πάντοτε εντυπωσιακές κινήσεις τους.

Πολίτης που βρισκόταν στο σημείο τη συγκεκριμένη στιγμή τράβηξε το εν λόγω βίντεο αναρτώντας το στο Instagram. Πρόκειται πάντως για ένα υπέροχο θέαμα.

Δείτε το βίντεο

Τα δελφίνια αποτελούν ένα από τα συναρπαστικότερα και πιο αγαπημένα θηλαστικά των θαλασσών. Απεικονίσεις τους βρίσκουμε σε ψηφιδωτά, κτίσματα και αγγεία, ενώ δελφίνια συναντάμε και στην ελληνική μυθολογία. Τα δελφίνια αποτελούν ένα είδος θαλάσσιων θηλαστικών που εντάσσονται στην ομάδα των κητωδών. Έχουν τους δικούς τους κώδικες επικοινωνίας που δύσκολα θα φανταζόμασταν ότι μπορεί να έχει άλλο είδος πέραν του ανθρώπου. Μπορούν να προσανατολιστούν, να βρουν τη τροφή τους αλλά και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους μέσω ενός συστήματος ηχοεντοπισμού, ενώ ακούν συχνότητες 10 φορές πιο υψηλές από αυτές που ακούει ένας άνθρωπος. Είναι πλάσματα πολύ έξυπνα, κοινωνικά και ζουν σε κοινότητες που περιλαμβάνουν χιλιάδες άτομα.

Πληροφορίες από wwf.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση