ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μόλις που πρόλαβε το τρένο η Αναστασία

Ξεκίνησαν οι έρευνες στο βαγόνι που επέβαινε η 24χρονη φοιτήτρια

24news team

Οι συγγενείς της Αναστασίας Αδαμίδου προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Η 24χρονη φοιτήτρια βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με ένα άλλο εμπορικό, αργά το βράδυ της Τρίτης (28/02) στα Τέμπη και κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Φίλοι και συγγενείς της Αναστασίας κάνουν έκκληση για τον εντοπισμό της, καθώς δεν υπάρχουν πουθενά κάποια στοιχεία που να βοηθούν τις διαδικασίες.

Σύμφωνα με νέες δηλώσεις συγγενικών της προσώπων, «Η Αναστασία δεν έχει βρεθεί ούτε στους αγνοουμένους, ούτε στους νεκρούς, ούτε στην ΜΕΘ, πουθενά».

Η τελευταία επικοινωνία που είχαν με την Αναστασία ήταν γύρω στις 11 το βράδυ, μετά την καθυστέρηση του τρένου στα Παλαιοφάρσαλα. Οι ίδιοι συγγενείς αναφέρουν πως: «έξι λεπτά πριν τη σύγκρουση πήρε τηλέφωνο ο γιος μου και δεν απαντούσε… το τρένο το πρόλαβε για δύο λεπτά, θα το έχανε».

Να σημειωθεί πως τα σωστικά συνεργεία ξεκίνησαν σήμερα (02/03) τις έρευνες στο τρίτο βαγόνι στο οποίο επέβαινε η Αναστασία. Στόχος είναι να μοιραστεί το βάρος του και να μετακινηθεί, καθώς εκεί επικεντρώνονται από εδώ και πέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό επιβατών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση