ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαχητής MMA ο πρωταγωνιστής του καβγά στην Αγία Νάπα (Vid)

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία μεταδίδει βρετανικό ΜΜΕ για τον επικό ξυλοδαρμό

Όπως συμβαίνει συνήθως με τα έκτροπα που λαμβάνουν χώρα στην Αγία Νάπα, ο επικός καβγάς ανάμεσα σε ομάδα νεαρών, οι οποίοι κτυπήθηκαν άγρια στην μέση του δρόμου, έγινε viral, φτάνοντας, φυσικά, μέχρι την Βρετανία! Ωστόσο, μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια βλέπει το φως της δημοσιότητας, μέσω της Daily Mail, κι έχει να κάνει με τον μικρόσωμο τύπο, ο οποίος έδερνε αλύπητα όποιον τολμούσε να τον προκαλέσει. Ο νεαρός είναι αθλητής του MMA (μικτές πολεμικές τέχνες), σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα.

Το γνωστό μέσο ενημέρωσης επικαλείται πληροφορίες, οι οποίες φέρουν τον νεαρό να είναι επαγγελματίας παλαιστής, από αυτόπτες μάρτυρες. Εξάλλου, φαίνεται ότι κατέχει το άθλημα, καθώς ο τρόπος με τον οποίο σήκωνε στον αέρα τα «θύματά» του και μετά τα έριχνε στο έδαφος, δείχνουν άνθρωπο, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί στην πάλη.

Όπως φαίνεται και στο εν λόγω βίντεο, το οποίο είχε γίνει viral στις 4 Αυγούστου, νεαροί τουρίστες λογομαχούν έντονα έξω από νυχτερινό κέντρο της περιοχής όπου και αποφασίζουν να λύσουν τις διαφορές τους με μπουνίδια και κλοτσιές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση