ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μήνυμα συγκίνησης από τον Μάρκο Τράγκολα (Pic)

«Απομένει η ομάδα στις κηδείες να ολοκληρώσει την αποστολή της»

Αναμφίβολα, αποτέλεσε το πρόσωπο και τον ηγέτη των επίμονων, των επίπονων και εξαιρετικά δύσκολων ερευνών, από το φρεάτιο του παλαιού μεταλλείου της Κοκκινόγειας στο Μιτσερό, μέχρι και την λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου. Ο Μάρκος Τράγκολας κέρδισε τον θαυμασμό και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην εκτίμηση του κυπριακού λαού, για την δύναμη ψυχής, η οποία τον χαρακτήριζε, όπως και ολόκληρη την ομάδα της οποίας είχε ηγηθεί για δύο μήνες, σε Μιτσερό και Ξυλιάτο.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, παρά το ότι βρίσκεται στην δύση της καριέρας του, δεν έλειψε σχεδόν καμιά στιγμή από την Κόκκινη Λίμνη, ενώ είχε και τα μάτια στραμμένα στην λίμνη Μεμί. Μέχρι το τέλος, μέχρι που εντοπίστηκαν οι τρεις βαλίτσες και η σορός της 6χρονης Sierra.


«Άναψε κερί για το μωρό. Βαστώ το στην αγκαλιά μου» (Pics)


Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, γράφτηκε ο θλιβερός επίλογος της υπόθεσης που συγκλόνισε την Κύπρο, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τον πρώτο κατά συρροή δολοφόνο της ιστορίας της. Η κόρη της Marry Rose εντοπίστηκε σε κατάσταση σαπωνοποίησης στην λίμνη Μεμί και ανασύρθηκε από Κύπριο δύτη που συμμετείχε στις έρευνες.

Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κος Τράγκολας έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook, με αισθήματα συγκίνησης. Όπως ανέφερε, η αποστολή της ομάδας θα ολοκληρωθεί με την παρουσία των μελών της στις κηδείες των θυμάτων. Την ίδια στιγμή, δεν παρέλειψε να περιγράψει και αισθήματα τα οποία τον διακατέχουν:

«Άλλο πράγμα είναι να ζεις στιγμές απογοήτευσης και άλλο να καταθέτεις τα όπλα. Μπορεί να γραφεί ολόκληρο βιβλίο για συναισθήματα και εμπειρίες, ομαδικότητα, λήψη αποφάσεων, διαχείριση χρόνου, αξιολόγηση και εκτίμηση δεδομένων και κινδύνων, αξιολόγηση πληροφοριών, υποκίνηση προσωπικού, ηθικό και ασφάλεια της ομάδας, καθορισμό στόχων. Όλα αυτά στην πράξη και το αποτέλεσμα με την συνδρομή όλων. Απομένει η ομάδα στις κηδείες για να ολοκληρώσει την αποστολή της. Ευχαριστούμε τον κόσμο για το κουράγιο που μας έδινε. ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΑ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ!».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X