ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέχρι και χαλάζι στο μενού του καιρού

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά, κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά στα παράλια μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα μεταβλητοί ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Την Τετάρτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές στα ορεινά και πιθανό στο εσωτερικό. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, ενώ μέχρι την Πέμπτη αναμένεται σταδιακά άνοδος, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση