ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με τι καιρό θα κάνουμε 3ήμερο

Δείτε αναλυτικά

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, ενώ από αύριο αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες νεφώσεις και αναμένονται τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και αναμένονται μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν αρχικά τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί και αργότερα θαλάσσιοι ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, ενώ το Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Κυριακή τοπικά αυξημένες νεφώσεις θα δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα νωρίς το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση μέχρι το Σάββατο και μικρή άνοδο την Κυριακή για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X