ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με λευκές μπλούζες το τελευταίο αντίο στον Γιάννη (pic)

Η παράκληση της οικογένειας του άτυχου 26χρονου

24news team

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται την Πέμπτη (22/4) ο 26χρονος Γιάννης Ελ Μελίγκη Αλεξάνδρου, ο οποίος δυστυχώς την Κυριακή (18/4) υπέκυψε στα τραύματά του. Τον περασμένο Ιανουάριο ο 26χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο.

Η κηδεία του Γιάννη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στον Άγιο Ιωάννη της Μαλούντας, η ώρα 14:00.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για αυτή, ενώ δεύτερη παράκληση είναι όλοι όσοι παρευρεθούν στη κηδεία να φορέσουν λευκή μπλούζα εις μνήμη του Γιάννη.

Οι συνθήκες του μοιραίου δυστυχήματος:

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 10.45 το πρωί της Κυριακής, 24 Ιανουαρίου, στο δρόμο Δευτεράς – Τσερίου, όπου ο 26χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Αυτός υπέστη πολλαπλά τραύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν την Κυριακή (18/4), σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής (18/4), ο άτυχος νεαρός απεβίωσε.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, σε σημείο του δρόμου Δευτεράς - Τσερίου, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 26χρονος στην κατεύθυνση προς Δευτερά, προσέκρουσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου αυτοκινήτου που οδηγούσε 40χρονος.

Την ώρα του ατυχήματος ο 40χρονος είχε κινηθεί με το αυτοκίνητό του δεξιότερα του δρόμου, για να αποφύγει αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, με υπεύθυνη οδηγό 79χρονη και συνοδηγό τον σύζυγό της.

Στη σκηνή του τροχαίου είχαν διενεργήσει εξετάσεις μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμιας και του Κλάδου Τροχαίων Δυστυχημάτων, Τροχαίας Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X