ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μαύρα» Χριστούγεννα για την οικογένεια του άτυχου Γιώργου

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του άτυχου Γιώργου Γεωργίου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Ο 54χρονος που έχασε τη ζωή του στο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την Δευτέρα (16/12) στον Άγιο Τύχωνα στην Λεμεσό, καταλείπει δύο παιδιά.

Το πρωί της Τρίτης (17/12) διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου άνδρα από την Γαλάτα και σύμφωνα με τα ευρήματα του Ιατροδικαστή, Σοφοκλή Σοφοκλέους ο θάνατός του 54χρονου οφείλεται σε ασφυξία.


Στη δημοσιότητα το όνομα του εργάτη που «θάφτηκε» από το χώμα


Θυμίζουμε ότι ο Γεωργίου ανασύρθηκε νεκρός στις 18: 40 το απόγευμα της Δευτέρας (16/12), μετά από γιγαντιαία επιχείρηση διάσωσης που κράτησε έξι περίπου ώρες.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας, λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης και του Γραφείου επιθεώρησης Εργασίας. Χρησιμοποιήθηκαν ειδικά μηχανήματα , εξειδικευμένος εξοπλισμός και ανιχνευτικά σκυλιά.

Αυτοψία στη σορό διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διαπίστωσε θλαστικά τραύματα κυρίως στο κεφάλι.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 54χρονος οικογενειάρχης, έχασε τη ζωή του, στο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X