ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο Λεμεσού: Με υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου ο 18χρονος (Pics)

Συνελήφθη 51χρονος

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Λεμεσό το βράδυ της Τετάρτης 7/10.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη γύρω στις 10 το βράδυ, όταν διπλοκάμπινο επιχείρησε να εισέλθει στην οδό Αγίας Ζώνης, από χώρο στάθμευσης μετά από παράνομη στροφή με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσυκλέτα, στην οποία επέβαιναν 2 άτομα ηλικίας 18 και 19 ετών.

Από τη σύγκρουση οι δύο επιβάτες της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκαν. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος υπέστη, μεταξύ άλλων, κατάγματα βάσης κρανίου και σπλαχνικού κρανίου, με υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου, ενώ ο 19χρονος υπέστη πολλαπλά κατάγματα προσώπου, με μικρή αιμορραγία εγκεφάλου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, ο 18χρονος αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται κρίσιμη.

Ο 19χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται, από το ιατρικό προσωπικό, σοβαρή αλλά χωρίς να εμπνέει ανησυχία.

Εναντίον του 51χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X