ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαχαιρώματα στην Λάρνακα: Υπό κράτηση ο 60χρονος

Φέρει ανοιχτό τραύμα ο 84χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης πέντε ημερών, εναντίον 60χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, μαχαιροφορίας και παράνομης εισόδου σε οικία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 7.30 χθες βράδυ, άνδρας ηλικίας 60 χρόνων κάτοικος του Συνοικισμού Καμάρες στη Λάρνακα, φορώντας γάντια και κρατώντας μαχαίρι κουζίνας, μετέβη στην αυλή της διπλανής οικίας όπου κατοικεί ηλικιωμένος 84 χρόνων.
 
Ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού του ηλικιωμένου, ο 60χρονος χρησιμοποιώντας το μαχαίρι που κρατούσε τραυμάτισε τον 84χρονο στο κάτω μέρος της πλάτης και ακολούθως εγκατέλειψε τη σκηνή, επιστρέφοντας στην οικία του.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν τον τραυματία και τον 60χρονο ο οποίος και παρέδωσε το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τον ηλικιωμένο.
 
Με ασθενοφόρο ο 84χρονος διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι φέρει ανοικτό τραύμα στην κάτω αριστερά νεφρική χώρα, πλάτους 2 εκατοστών και βάθους 3μιση εκατοστών.
 
Ο ηλικιωμένος κρατήθηκε στον χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου  για νοσηλεία και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.
 
Εναντίον του 60χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και ανακρινόμενος σε θεληματική κατάθεση παραδέχθηκε την διάπραξη του τραυματισμού, της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, της μαχαιροφορίας και της παράνομης εισόδου σε οικία.
 
Το πρωί ο 60χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για πέντε ημέρες.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X