ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαχαιρώματα στην Λεμεσό: Χειροπέδες σε 75χρονο

Η Αστυνομία αναζητά και γυναίκα αγνώστων στοιχείων

Χειροπέδες σε 75χρονο για την υπόθεση της απόπειρας φόνου στην Λεμεσό σήμερα Δευτέρα (29/07) το μεσημέρι. Ο 75χρονος φαίνεται να μετέφερε τον δράστη στην οικία και να ήταν μαζί του. Ο 75χρονος θα ανακριθεί από την Αστυνομία ενώ τελεί υπό κράτηση.

Η Αστυνομία αναζητά και μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων που φαίνεται να ήταν μαζί με τον 75χρονο

Η Αστυνομία καταζητεί τον Sunil Sepala YATIBAHU MUDALIGE, 46 χρόνων από τη Σριλάνκα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, εναντίον 50χρονης από τη Σριλάνκα, που διαπράχθηκε γύρω στις 10.50 σήμερα το πρωί στο Ζακάκι, στη Λεμεσό.

Αυτός περιγράφεται ως ύψους 1.80μ περίπου λεπτής σωματικής διάπλασης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805187 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Από ανάκριση δύο πρόσωπα 

Στον εντοπισμό δύο ανδρών και στην μεταφορά τους στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε η Αστυνομία το μεσημέρι της Δευτέρας, σε σχέση με την απόπειρα φόνου εναντίον αλλοδαπής από την Σρι Λάνκα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, διερευνάται κατά πόσον τα δύο πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε σύλληψη στο παρόν στάδιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο πρόσωπα βοήθησαν τον 46χρονο φερόμενο ως δράστη να μεταβεί στον χώρο εργασίας της εν διαστάσει συζύγου του.

Μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγό του 

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10:00 το πρωί της ίδιας ημέρας, όταν ο άνδρας φέρεται να επισκέφθηκε την εν διαστάσει σύζυγό του στο χώρο εργασίας της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για ζεύγος αλλοδαπών από την Σρι Λάνκα και υπό συνθήκες που διερευνώνται ο άντρας φέρεται να μαχαίρωσε την γυναίκα. Μάλιστα, ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας, την οποία επισκέφθηκε για να υπογράψουν τα χαρτιά του διαζυγίου, αλλά εκείνος τράβηξε μαχαίρι και την τραυμάτισε.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της να θεωρείται κρίσιμη. Η γυναίκα υπέστη αιμορραγία στην κοιλιακή χώρα, με τις προσπάθειες των ιατρών να επικεντρώνονται στην σταθεροποίηση της κατάστασής της.

Η Αστυνομία αναζητεί τον φερόμενο ως δράστη, για τον οποίο φέρεται να κατέχει συγκεκριμένες πληροφορίες, ενώ διερευνάται υπόθεση απόπειρας φόνου. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, οι έρευνες για τον δράστη στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση με την Αστυνομία να έχει συλλέξει στοιχεία, ενώ αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Δηλώσεις Σωτηριάδη 

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη στην οικία της Ε/κ εργοδότριας της 49χρονης «και φαίνεται ότι, ο εν διαστάσει σύζυγος της, ο οποίος επίσης είναι από τη Σρι Λάνκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανέσυρε μαχαίρι και την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στο πρόσωπο».

«Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Λεμεσού και εισήχθη στο χειρουργείο, καθότι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, έχει εσωτερική αιμορραγία και γίνεται προσπάθεια σταθεροποίησης της κατάστασης της», συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε δε ότι, η Αστυνομία αξιολογεί τις μαρτυρίες που κατέχει, ενώ από τις πληροφορίες φαίνεται πως ο δράστης διαμένει στο εξωτερικό αλλά ήρθε στην Κύπρο και αναμένεται να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του, ώστε να εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X