ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματσάκης για καρναβαλιστές:«Mη βγάζετε απώθημένα στους Λεμεσιανούς»

Παίρνει θέση για το καρναβάλι στη Λεμεσό

24news team

Την έντονη δυσαρέσκειά του σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η καρναβαλίστικη συγκέντρωση στο παλιό Λιμάνι της Λεμεσού την Κυριακή (14/3) εκφράζει μέσα από ανάρτησή του στο Facebook o Mάριος Ματσάκης.

Ο ιατροδικαστής, υποστηρίζει ανάμεσα σε άλλα, πως στην καρναβαλίστικη φιέστα έλαβαν μέρος νεαροί και παιδιά, όχι απαραιτήτως Λεμεσιανοί, οι οποίοι είναι φυλακισμένοι εδώ και ένα χρόνο και από τη στιγμή που δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο βίας, θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν με επιείκια.

Την ίδια ώρα, αναφερόμενος κυρίως στους πρωτευουσιάνους έγραψε πως δεν θα πρέπει να βγάζουν τα απωθημένα τους εναντίον των Λεμεσιανών και των νέων της Κύπρου. 

Δείτε την ανάρτησή του:

ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΟΤΙ, Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ
ΨΕΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΟΙΜΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ
ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.
ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΝΕΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ , ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΒΙΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΗΞΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΦΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΟΠΤΕΥΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ.
ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΝΤΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ , ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΥΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ .
ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ! ΚΥΡΙΟΙ , ΛΙΓΗ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ . ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ , ΝΟΜΙΖΩ . ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ
ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ .ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ; ΑΛΛΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΕΜΕΣΟΣ ; ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΕΑΡΟΙ ; ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ;
ΚΥΡΙΟΙ , ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΥΝΟΥΜΕΝΟΙ
ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ , ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΌΠΗΜΑ ΜΙΚΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΝΕΑΡΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ
ΤΑ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΜΕΣΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΤΟΥΣ ΑΠΟΞΕΝΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ !
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑ. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ . ΚΑΝΕΝΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ !
Μ.Ματσακης
Ιατροδικαστήςκαι ΠΕΡΉΦΑΝΟΣ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΣ
15/3/21

 

ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΟΤΙ, Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΨΕΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ...

Δημοσιεύτηκε από Μάριος Ματσάκης στις Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X