ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματσάκης: «Δέχθηκα απειλές από τη μέρα που αποφάσισα να εμβολιαστώ» (vid)

Ο Ιατροδικαστής προχώρησε σε καταγγελία για απειλές κατά της ζωής του

24news team

Στη μεσημβρινή εκπομπή του «ΣΙΓΜΑ», «Μεσημέρι και Κάτι», φιλοξενήθηκε ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, με αφορμή την αποκάλυψή του ότι επιθυμεί να εμβολιαστεί, αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιθυμία του.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, Χρίστου Μιχάλαρου, εάν τον απειλούν επειδή επιθυμεί να εμβολιαστεί, ο Ιατροδικαστής απάντησε: «Από την μέρα που δήλωσα – αποφάσισα, ότι το πλέον σοφό πράγμα να πράξω εγώ ο Μάριος Ματσάκης είναι να εμβολιαστώ με ένα MRNA εμβόλιο, άρχισε ένας καταιγισμός από ύβρεις και από απειλές μέσω μηνυμάτων, ακόμη και μέσω τηλεφώνου».

Ο κος. Ματσάκης αναγκάστηκε να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία μετά τις απειλές κατά της ζωής του, μη θέλοντας να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. «Για σκοπούς ασφάλειας δεν είναι σωστό να μιλήσω για αυτό το θέμα… Όταν έχεις οικογένεια και σε απειλούν είναι λογικό να ανησυχείς».

Ο Ιατροδικαστής δεν είχε εμβολιαστεί, αλλά πλέον το επιθυμεί όμως δεν κατάφερε να κλείσει ραντεβού. «Δεν εμβολιάστηκα γιατί έκανα μια προσπάθεια και δεν κατάφερα να βρω ραντεβού. Χθες πήγα στον προσωπικό μου γιατρό και δεν υπήρχε ραντεβού. Είπα στον γιατρό μου να βρούμε ραντεβού για την ερχόμενη βδομάδα». Θέλοντας να καταδείξει και το πρόβλημα του να επιθυμεί κάποιος να διευθετήσει ραντεβού.

Κλείνοντας για τα περί συνομωσίας κατά των εμβολίων θέλησε να σχολιάσει ότι, «Αυτά είναι ανοησίες, είναι μύθοι, είναι παραμύθια», ωστόσο όμως είπε «Ο περισσότερος κόσμος που δεν έκανε το εμβόλιο θέλησε να περιμένει λίγο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Ματσάκη:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X