ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαθήματα μετά... εκσκαφέως στο Δ' Δημοτικό Αγλαντζιάς (Pics, Vid)

«Παίρνουν τα παιδιά τους και φεύγουν» οι γονείς

Με κακούς οιωνούς ξεκίνησε η φετινή σχολική χρονιά, καθώς τα προβλήματα στον τομέα της Παιδείας είναι αρκετά και δεν φαίνεται ότι επιλύονται σύντομα. Η ύπαρξη των σχολείων-εργοταξίων, κάθε χρόνο, κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, προκαλεί «πονοκεφάλους», κυρίως στους γονείς, οι οποίοι ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους. Ένα τέτοιο σχολείο είναι το Δ' Δημοτικό Αγλαντζιάς, απ' όπου ελήφθησαν οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, εκσκαφέας εκτελεί εργασίες δίπλα από τις τάξεις, στις οποίες τα παιδιά κάνουν μάθημα με τα παράθυρα ανοιχτά, καθώς δεν υπάρχουν κλιματιστικά σε αυτές.

Ο αγανακτισμένος πολίτης, ο οποίος ανήρτησε τις φωτογραφίες, κατήγγειλε επίσης ότι τα παιδιά είναι αναγκασμένα «να ζουν και να αναπνέουν, εν ώρα μαθήματος, αυτό το χάος».

Μάλιστα, αναφέρει ότι οι εργασίες σταματούν όταν οι γονείς βρίσκονται στον χώρο, αλλά επαναρχίζουν μόλις εκείνοι φύγουν. Εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί, οι γονείς απομακρύνουν τα παιδιά τους από το σχολείο, υπό τον φόβο του κινδύνου που παραμονεύει, λόγω του ότι ο χώρος είναι κυριολεκτικά εργοτάξιο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση