ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λύνεται ο γρίφος του φονικού - Τα σκληρά ναρκωτικά, ο καβγάς και η δολοφονία

Υπό 8ήμερη κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τεσσάρων προσώπων, σε σχέση με το φόνο του 36χρονου Lyubisha Ristoski, που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι σε οικία στο χωριό Γερμασόγειας.


Γερμασόγεια: Το ξύλο, ο φόνος και το… παρελθόν!


Πρόκειται για ζεύγος αλλοδαπών, 40 και 42 χρόνων, ενοίκων της οικίας, καθώς και 35χρονο Ε/κ και 31χρονη Ε/κ, οι οποίοι δίνουν διάφορους ισχυρισμούς γύρω από τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του 36χρονου, ενώ η νεκροτομή επί της σορού αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα αίτια θανάτου.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, από τις καταθέσεις των τριών πρώτων υπόπτων, τα θύμα είχε φτάσει στην οικία του ζεύγους μαζί με τον 35χρονο και την 31χρονη, όπου έκαναν χρήση σκληρών ναρκωτικών, ενώ ακολούθησε διαπληκτισμός και ένταση μεταξύ του θύματος και της 31χρονης, για κάποια διαφορά που είχαν μεταξύ τους.

Το θύμα φέρεται να απείλησε με κουζινομάχαιρο την 31χρονη και να την γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα να επέμβει ο 40χρονος στην προσπάθεια του να αφοπλίσει τον 36χρονο. Στην πάλη που ακολούθησε, το θύμα φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 40χρονο, ο οποίος κατάφερε τελικά να τον ακινητοποιήσει, με το βάρος του σώματος του, και με τη βοήθεια της συζύγου του. Όπως η ίδια υποστηρίζει, άρπαξε ένα μεταλλικό αντικείμενο και άρχισε να κτυπά τον 36χρονο στα χέρια, ώστε να αφήσει το μαχαίρι, με το οποίο απειλούσε το σύζυγο της.


Φόνος Γερμασόγειας: Με την Ελληνοκύπρια ξεκίνησε ο καβγάς


Ο 35χρονος και η 31χρονη εγκατέλειψαν με τα πόδια τη σκηνή, ενώ η 42χρονη κάλεσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έφτασαν στην οικία και είδαν τον 36χρονο στο πάτωμα, χωρίς όμως αυτός να έχει τις αισθήσεις του.



Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, Αρχηγείου Αστυνομίας, ενώ αυτοψία διενήργησαν ιατροδικαστές, σύμφωνα με τους οποίους το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Αρχικά είχε συλληφθεί, χθες βράδυ, το ζεύγος, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ενώ ακολούθησε η σύλληψη του 35χρονου και της 31χρονης, η οποία ακόμη να δώσει κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ. Η 31χρονη είχε συλληφθεί στο ΓΝ Λεμεσού, καθώς μεταφέρθηκε εκεί και κρατήθηκε για νοσηλεία φρουρούμενη, χωρίς να είναι σε θέση να επικοινωνήσει, λόγω της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Το θύμα είναι εγγεγραμμένος ως Βούλγαρος, στο σύστημα του Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, ωστόσο δεν εντοπίστηκε στα αρχεία του Προξενείου της Βουλγαρίας και αναμένεται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η χώρα καταγωγής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X