ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Γερμασόγειας: Με την Ελληνοκύπρια ξεκίνησε ο καβγάς

Δεν φέρει μαχαιριές το θύμα

24news team

Ξεκαθαρίζει το σκηνικό γύρω από το φονικό που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16/5) στη Γερμασόγεια. Η Αστυνομία θυμίζουμε ότι πέρασε χειροπέδες σε ζεύγος αλλοδαπών ηλικίας 40 και 42 ετών, οι οποίοι είναι οι ένοικοι του διαμερίσματος όπου διαπράχθηκε ο φόνος, αλλά και σε δύο Ελληνοκύπριους 35 και 31 ετών οι οποίοι είχαν συνοδεύσει το θύμα στη σκηνή.

Έπειτα από καταθέσεις των εμπλεκομένων, αν και εντοπίζονται κάποιες αντιφάσεις, προκύπτει ότι το θύμα μαζί με τους δύο Ελληνοκύπριους είχαν μεταβεί στο διαμέρισμα των άλλων δύο για επίσκεψη και μετά από παρεξήγηση που προέκυψε, σημειώθηκε η συμπλοκή μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, το θύμα φέρεται να καβγάδισε αρχικά με την 31χρονη Ελληνοκύπρια και ο 40χρονος να επενέβη να τους χωρίσει. Ο 40χρονος μαζί με την 42χρονη σύζυγό του στη συνέχεια, φαίνεται να κτύπησαν μέχρι θανάτου τον 36χρονο Lyubisha Ristoski, ο οποίος είχε στη κατοχή του μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος δεν φέρει τραύματα από μαχαίρι, αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για μαχαιρώματα. Το θύμα φέρει τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή.

Οι συλλήψεις

Εναντίον των τεσσάρων υπόπτων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν.

Αρχικά φόρεσαν χειροπέδες οι ένοικοι του διαμερίσματος, οι 40χρονος και 42χρονη, αφού εντοπίστηκαν από την Αστυνομία στη σκηνή. Ακολούθησε ο εντοπισμός και σύλληψη του 35χρονου υπόπτου και στη συνέχεια ο εντοπισμός και σύλληψη της 31χρονης ύποπτης, η οποία βρισκόταν στο νοσοκομείο για περίθαλψη μετά το φονικό.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, η 31χρονη έχει λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Οι τέσσερις ύποπτοι αναμένεται την Δευτέρα (17/5) και η ώρα 11:00 να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησής τους, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση