ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Live: Υπό την σκιά της πανδημίας η Κύπρος - 146 τα κρούσματα

Όλες οι εξελίξεις στο 24news

Εν μέσω μίας νέας πραγματικότητας την οποία βιώνει η Κύπρος, τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται μέρα με τη μέρα, ενώ πλέον το νησί μας μετρά τρεις νεκρούς. Το απόγευμα της Πέμπτης, 26 Μαρτίου, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 14 νέα κρούσματα ανεβάζοντας τον αριθμό των ασθενών στους 146.

Η μάχη της ιχνηλάτησης συνεχίζεται σε μια προσπάθεια να συγκρατηθεί η εξάπλωση του ιού, ενώ οι αρμόδιοι επαναλαμβάνουν προς τους πολίτες να περιοριστούν στο σπίτι τους ώστε να σπάσει η αλυσίδα. Εξάλλου, σε ισχύ βρίσκονται από τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης, 24 Μαρτίου, 2020 και μέχρι τη 13η Απριλίου, 2020, τα μέτρα που αφορούν στον περιορισμό των μετακινήσεων των πολιτών τα οποία έλαβε η κυβέρνηση.

Ο κορωνοϊός σε αριθμούς - Πέμπτη 26/3 (Πρωί)

 Το 24news σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

21:40 - Σε καραντίνα τρία χωριά στην χερσόνησο της Καρπασίας λόγω κορωνοϊού

20:48 - Συνολικά 15 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

20:20 - «Tσάκωσαν» ανοιχτή καφετέρια στη Λεμεσό - Πόσοι καταγγέλθηκαν ενώ... περπατούσαν

20:00 - Τα εργαστήρια στην Κύπρο που θα διενεργούν το τεστ για τον κορωνοϊό

19:30 - Στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης Λεμεσού παραπέμπει ο Αθανάσιος για τα γεγονότα της αλλαγής της ώρας του εσπερινού

Στην ανακοίνωσή του, διερωτάται πώς μέσα στον παγκόσμιο θρήνο για τις χιλιάδες θύματα της φονικής πανδημίας του κορωνοϊού ο τηλεοπτικός σταθμός Σίγμα και δημοσιογράφος Χρύσανθος Τσουρούλης βρήκαν τον χρόνο και το κουράγιο να ασχοληθούν με το θέμα. Κατά τον Μητροπολίτη Αθανάσιο, σκοπός ήταν να πληγεί ο ίδιος προσωπικά και όχι κάτι άλλο.

18: 08 - 71 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 892 συνολικά - 26 νεκροί

Στους 26 έφθασαν οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας, καθώς σήμερα κατέληξαν άλλοι τέσσερις ασθενείς.

Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε 71 νέα κρούσματα που ανεβάζουν το σύνολο στα 892. Σε ΜΕθ νοσηλεύονται 57 πολίτες εκ των οποίων οι 54 διασωληνωμένοι.

Η μέση ηλικία των ασθενών που έχασαν τη ζωή τους ήταν 73 έτη. «Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της μάχης», εκτίμησε ο κ. Τσιόδρας.

18:00  - 14 νέα κρούσματα στην Κύπρο - Στα 146 το σύνολο

17:40 - Κατεχόμενα: 9 νέα κρούσματα - 56 συνολικά τα κρούσματα

17:10 - Θυμήθηκαν να τσεπώσουν χρήμα βγάζοντας σκύλους βόλτα

Πληροφορίες κατέχει, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου "ότι κάποιοι επιτήδειοι στην προσπάθεια τους να εκμεταλλευτούν τους συμπολίτες τους και εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση προβαίνουν σε διαφήμιση ότι ενοικιάζουν σκυλιά για βόλτα και μάλιστα με χρέωση" αφού είναι κάτι που με όρους επιτρέπεται στο νέο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

 

16:50 - Κορωνοϊός: Έχουμε επάρκεια χλωροκίνης στην Κύπρο λέει το Υπουργείο

15:56 - Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας: Στόχος η χρηματοπιστωτική σταθερότητα του κράτους 

  • Παροτρύνονται οι τράπεζες να προβούν σε μέτρα 
  • Τα δάνεια θα δοθούν για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στην ώρα τους

15:44 -  Προς έγκριση το οικονομικό πακέτο στήριξης της ρευστότητας - Υπουργός Οικονομικών: Να αποφύγουμε την απότομη χρεωκοπία των επιχειρήσεων

  • Αναστολή της αποπληρωμής δόσεων και τόκων για 9 μήνες
  • Σημειώνεται πως δικαίωμα στην αναστολή καταβολής δόσεων θα έχουν μόνο οι συνεπείς δανειολήπτες.

  • Η διαδικασία παραχώρησης αναμένεται να αρχίσει αρχές Απριλίου και η παραχώρηση των δανείων στις αρχές Απριλίου του 2020.

15:10 - Μεταφέρεται γιατρός της πνευμολογικής κλινικής του ΓΝ Πάφου στην ΜΕΘ του ΓΝ. Λεμεσού

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

15:05 - Στους 24 οι νεκροί στην Ελλάδα - Απεβίωσε 64χρονος

Πριν λίγες ημέρες είχε ανακάμψει λίγο, ενώ έχει πεθάνει και ο 90χρονος μπαμπάς του. 

14:35 - Νέες οδηγίες στους επαγγελματίες υγείας για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν θα αποστείλει σήμερα ο ΟΚΥπΥ

Νέες οδηγίες προς τους επαγγελματίες υγείας θα αποστείλει σήμερα ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), σε σχέση με τον ειδικό εξοπλισμό, που πρέπει να χρησιμοποιείται στα δημόσια νοσηλευτήρια, για προστασία από τα κρούσματα κορωνοϊού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού, Πάμπος Χαριλάου.

Κληθείς να σχολιάσει τις φωτογραφίες, που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και απεικονίζουν νοσηλευτή, που φοράει στα πόδια σακούλα σκουπιδιών, πριν επισκεφτεί για εξέταση άτομο που νοσεί, ο κ. Χαριλάου παραπέμπει στις προδιαγραφές, όπως αυτές έχουν αποσταλεί σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, για προφυλάξεις επαφής των σταγονιδίων και αερογενείς προφυλάξεις, σε περιπτώσεις που νοσηλεύονται ύποπτα και επιβεβαιωμένα περιστατικά.

Όπως σημείωσε το θέμα έχει τεθεί στην Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης κατά πόσο απαιτείται να φέρουν ποδονάρια ή άλλο εξοπλισμό οι επαγγελματίες υγείας, για να προσθέσει ότι θα σταλούν σήμερα νέες οδηγίες σε όλους τους επαγγελματίες υγείας.

14:15 - Λεμεσός: Κουρείο δεν συμμορφώθηκε - Λειτουργούσε κανονικά

Έκκληση για συμμόρφωση με το σχετικό διάταγμα για περιορισμό στη μετακίνηση, απηύθυνε μέσω του ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, με αφορμή τις 65 καταγγελίες που έγιναν σε ένα 24ωρο στην πόλη και Επαρχία Λεμεσού.

Ο κ. Σωτηριάδης κάλεσε όλους να αντιληφθούν την κρισιμότητα της κατάστασης, ενώ σημείωσε ότι παρά το σχετικό διάταγμα για απομάκρυνση των λαμπρατζιών, κάποια νεαρά πρόσωπα συνεχίζουν να συναθροίζονται γύρω από τις εκκλησίες και κάλεσε τους γονείς να είναι πιο αυστηροί για συμμόρφωση των παιδιών τους και αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

13:40 - Κύπρος - Έτσι θα γίνεται η διαχείριση των νεκρών από κορωνοϊό

13:35 - Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε νομοσχέδιο για αναστολή των διαδικασιών και της εκτέλεσης οποιασδήποτε απόφασης ή διατάγματος έξωσης λόγω μη καταβολής ενοικίου, μέχρι την 31η Μαΐου 2020

Εγκρίθηκε σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο νομοσχέδιο που τροποποιεί τον περί Ενοικιοστασίου (Προσωρινές Διατάξεις) Νόμο του 1983 μέχρι 2020.

Με το παρόν νομοσχέδιο προβλέπεται η αναστολή των διαδικασιών καθώς και της εκτέλεσης οποιασδήποτε απόφασης ή διατάγματος έξωσης λόγω μη καταβολής ενοικίου, μέχρι την 31η Μαΐου 2020, λόγω της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί και των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Κυπριακή Δημοκρατία για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, ώστε να επιτευχθεί η προστασία των ενοικιαστών, αφού από τον Μάρτιο του 2020 με τα περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διατάγματα του 2020, επιβάλλονται σοβαρά περιοριστικά μέτρα και επειδή η εκδίκαση αστικής φύσεως υποθέσεων έχει ανασταλεί με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι οι πρόνοιες του άρθρου 3 του παρόντος Νόμου δεν εφαρμόζονται σε περίπτωση που δεν καταβλήθηκε οποιοδήποτε ενοίκιο νομίμως οφειλόμενο μέχρι και την 29η Φεβρουαρίου 2020.

13:15 - Κύπρος: Νέα απόφαση - «Καμπάνες» σε όποιον παραβεί το διάταγμα για κορωνοϊό

13:10 - Υπουργείο Υγείας: Μελετά το κινέζικο φάρμακο η Επιστημονική Ομάδα

12:58 - Συμφωνία Υπ. Υγείας - ΠΑΣΙΝ για παραπομπή ασθενών

Σε συνέχεια των οδηγιών του Υπουργού Υγείας, το Υπουργείο Υγείας και ο Παγκύπριoς Σύνδεσμος Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων (ΠΑΣΙΝ), σε εποικοδομητικό κλίμα, αποφάσισαν την ενίσχυση της μεταξύ τους συνεργασίας και καθόρισαν το πρωτόκολλο που θα εφαρμόζεται αναφορικά με περιστατικά επιδοτούμενων ασθενών του Υπουργείου Υγείας που θα αποστέλλονται για εισαγωγή σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια, προκειμένου να αποφορτιστούν τα δημόσια νοσηλευτήρια, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν με αποτελεσματικότητα και αμεσότητα στις νέες αυξημένες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί.

Το Υπουργείο Υγείας θεωρεί επιβεβλημένη τη συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα που συμβάλει στην ορθή αντιμετώπιση των περιστατικών που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της περιόδου εκτάκτου ανάγκης που διανύει η χώρα.

12:38 - Δύο ασθενείς πήραν σήμερα εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Δύο ασθενείς που νόσησαν με κορωνοϊό και θεραπεύτηκαν, πήραν σήμερα εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι συνολικά σήμερα νοσηλεύονταν 21 ασθενείς, αφού χθες βράδυ έγιναν νέες εισαγωγές.

Λίγο μετά τις 12.30, δύο γυναίκες, μία από τη Λεμεσό και μία από την Πάφο, που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Αναφοράς, πήραν εξιτήριο και αναχώρησαν για το σπίτι τους με ασθενοφόρα.

Επίσης, αργά το απόγευμα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο άλλοι δύο ασθενείς, των οποίων η δεύτερη εξέταση που έγινε για κορωνοϊό, βγήκε αρνητική.

Την ίδια ώρα δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας με τη γενική κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται καλή.

12:35 - Φυλακτού: «Πέραν των 4000 δειγμάτων διεκπεραίωσε το ΙΝΓΚ»

Πέραν των 4000 δειγμάτων για ανίχνευση του κορωνοϊού διεκπεραίωσε μέχρι στιγμής από την εμφάνιση των πρώτων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Κύπρο, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής (ΙΝΓΚ) ενώ η ροή των δειγμάτων συνεχίζεται να φθάνει ασταμάτητα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Λεωνίδας Φυλακτού. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

12:13 - Καλά και ευδιάθετο το τρίμηνο βρέφος στο Μακάρειο

11:51 - Απορεί το Υπουργείο Υγείας με Προσωπικούς Ιατρούς

11:45 - Είκοσι ένας ασθενείς νοσηλεύονται στο ΓΝ Πάφου

11:36 - Λεμεσός: Σάλος με το κάλεσμα στους πιστούς - Στην Μητρόπολη το ΤΑΕ

11:09 - Σε καραντίνα έχουν τεθεί και μέλη του ακτινολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, καθώς είχαν υποβάλει ασθενή σε ακτινογραφίες. Ο λόγος για τον σθενή που νοσηλευόταν στο ορθοπεδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και διαγνώσθηκε θετικός στον ιό.

11:05 - Τρεις πτήσεις αναχωρούν σήμερα από Λάρνακα μεταφέροντας επιβάτες πίσω στις χώρες τους

Τρεις πτήσεις αναχωρούν σήμερα από το αεροδρόμιο Λάρνακας, μεταφέροντας πίσω στις χώρες τους, επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι γύρω στις 09.30 αναχώρησε μία πτήση της SkyUp Airlines για το Κίεβο, μεταφέροντας 103 επιβάτες.

Μια πτήση της Norwegian θα αναχωρήσει γύρω στις 13.45 για το Οσλο μεταφέροντας 188 επιβάτες, ενώ λίγο μετά τις 4 το απόγευμα απογειώνεται πτήση της Lufthansa με προορισμό τη Φραγκφούρτη, μεταφέροντας 130 άτομα.

Χθες αφίχθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας τρεις πτήσεις από Μόσχα, Βελιγράδι και Αθήνα μεταφέροντας 61 άτομα.

Τρεις πτήσεις αναχώρησαν χθες για Μόσχα, Αθήνα και Βελιγράδι, μεταφέροντας πίσω στις χώρες τους 284 επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στην Κύπρο.

10:16 - ΓΝ Λευκωσίας - Ασθενής θετικός στον κορωνοϊό

Ασθενής που νοσηλευόταν στο ορθοπεδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, εκδήλωσε συμπτώματα και υποβλήθηκε σε εξέταση για κορωνοϊό. Τα αποτελέσματα του ήταν θετικά στον ιό και θα περιλαμβάνονται σε αυτά που θα ανακοινωθούν σήμερα.

10:15 - Στους 23 οι νεκροί στην Ελλάδα

Στους 23 έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Τελευταίο θύμα ένας 46χρονος στρατιωτικός, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και ο οποίος δεν είχε υποκείμενο νόσημα.

Σημειώνεται ότι χθες κατέληξε στην Κρήτη 42χρονος καθηγητής, επίσης, χωρίς υποκείμενο νόσημα.

10:10 - Κορωνοϊός: Ο λόγος που μπορεί να πυροδοτηθεί δεύτερο κύμα έξαρσης το καλοκαίρι

09:49 - Αρνητικά για κορωνοϊό 83 από τα 180 δείγματα, που λήφθηκαν στην Παθολογική Κλινική ΓΝ Λάρνακας

Αρνητικά είναι τα 83 από τα 180 συνολικά δείγματα για κορωνοϊό, που λήφθηκαν από γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, μετά την επιβεβαίωση κορωνοϊού σε ηλικιωμένο, ο οποίος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Γιώργος Καροτσάκης, Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής ΟΚΥπΥ Λάρνακας και Αμμοχώστου, «αρνητικά είναι τα 83 από τα συνολικά 180 δείγματα που λήφθηκαν από γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου. Ουσιαστικά δόθηκε προτεραιότητα στην εξέταση των δειγμάτων που λήφθηκαν από γιατρούς, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό που ήρθαν σε άμεση επαφή με τον 75χρονο, ενώ συνεχίζονται οι απολυμάνσεις τόσο στη Παθολογική Κλινική όσο και στους υπόλοιπους χώρους του Νοσοκομείου».

Πρόσθεσε ότι «συνολικά 15 γιατροί, παθολόγοι και ειδικευόμενοι καθώς και 32 νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό, είναι σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι τους για 14 μέρες από την ημέρα που ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή. Την Τρίτη ανέλαβαν καθήκοντα, ύστερα από επίταξη και οδηγίες του Υπουργού Υγείας, τρεις παθολόγοι, αναμένουμε και άλλους επαγγελματίες υγείας και θα βρούμε τον κατάλληλο τρόπο προκειμένου να λειτουργήσει κανονικά το Νοσοκομείο».

Ερωτηθείς για τη λειτουργία τόσο του ΤΑΕΠ όσο και του υπόλοιπου Νοσοκομείου, απάντησε πως «αυτό λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, οι ασθενείς που εξετάζονται και χρειάζεται να νοσηλευτούν είτε τυγχάνουν διαχείρισης εκεί, είτε διοχετεύονται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ ανάλογα με την περίπτωση προωθούνται σε άλλα Νοσοκομεία ή ακόμα και στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας». (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

09:15 - Ταχυδρομικά Γραφεία που θα παραμείνουν κλειστά

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι σήμερα 26/03/2020 θα παραμείνουν κλειστά τα πιο κάτω Ταχυδρομικά Γραφεία ː

Αγίου Λαζάρου Λάρνακας

Αερολιμένα Λάρνακας

Ξυλοτύμπου

ΚέντροΠάφου

09:05 - Κορωνοϊός - Βρετανία: Τι είναι τα νέα τεστ αντισωμάτων-εξπρές

08:30 - Κίνα: Κανένα εγχώριο κρούσμα εθνικά, για δεύτερη ημέρα

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, στην ηπειρωτική Κίνα δεν καταγράφηκε κανένα κρούσμα εγχώριας μετάδοσης του κορωνοϊού το 24ωρο που ήρθη το μεγαλύτερο μέρος των περιορισμών στην επαρχία Χουμπέι, επίκεντρο της κρίσης, όμως τα κρούσματα που οι κινεζικές αρχές χαρακτηρίζουν "εισαγόμενα" αυξήθηκαν, ενώ το Πεκίνο εφαρμόζει αυστηρότερα μέτρα για την αποτροπή της αναζωπύρωσης της εξάπλωσης.

Ως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, εντοπίστηκαν 67 νέα κρούσματα, από 47 την προηγουμένη, σε όλες τις περιπτώσεις άνθρωποι που επέστρεψαν από το εξωτερικό, ενημέρωσε η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε σήμερα. Το σύνολο των κρουσμάτων αυξήθηκε έτσι στα 81.285.

Το Υπουργείο Υγείας ανέφερε επίσης ότι καταγράφηκαν έξι νέοι θάνατοι χθες Τετάρτη, με το σύνολο των νεκρών εξαιτίας της πανδημίας στην ηπειρωτική Κίνα να ανέρχεται πλέον σε 3.287.

07:45 - Ελέγχουν τους πάντες - Πόσους κατήγγειλαν παγκύπρια

07:30 - ΓΝ Πάφου: Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί το ΤΑΕΠ

07:10 - Στους 59 οι νεκροί και 2,433 τα κρούσματα στην Τουρκία

Στους 59 έφτασαν οι νεκροί και στα 2,433 τα κρούσματα από κορωνοϊό, σύμφωνα με νέα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

Στο μεταξύ, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε διάγγελμά του νωρίτερα κάλεσε τους Τούρκους πολίτες να μείνουν σπίτι, λέγοντας πως με μια καλή απομόνωση θα σταματήσει ο ρυθμός εξάπλωσης της νόσου εντός 2-3 εβδομάδων, διαφορετικά θα εφαρμόσουν πιο αυστηρά μέτρα.

07:00 - Κατεχόμενα: 47 τα κρούσματα, 2 σε κρίσιμη κατάσταση

Ακόμη τρία κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στα κατεχόμενα να ανέρχονται στα 47.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Πιλλί έκανε δήλωση στον παράνομο «Μπαϊράκ» ότι από τα τεστ (ΣΣ: τα γρήγορα τεστ που έκαναν χθες σε προσωπικό και «αστυνομικούς» στο υπό καραντίνα ξενοδοχείο Σάλαμις) τα 3 ήταν θετικά. Ετσι, τα συνολικά χθεσινά κρούσματα στα κατεχόμενα ήταν πέντε.

Ο κ. Πιλλί είπε ότι ο αριθμός των «πολιτών» του ψευδοκράτους που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα έχει φτάσει πλέον στους 15 ενώ η κατάσταση των δύο Γερμανών πολιτών που νοσηλεύονται στον ειδικό χώρο του γενικού νοσοκομείου στην κατεχόμενη Λευκωσία έχει επιδεινωθεί και η αναπνοή τους υποστηρίζεται μηχανικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X