ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ληστεία - Μαμούθ: Πήγε μόνος στο ΤΑΕ ο Κύπριος που καταζητείτο

Παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου

24news team

Συνελήφθη ο ένας εκ των καταζητούμενων για την ληστεία - μαμούθ που διαπράχθηκε σε οικία στην Επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην Επισκοπή.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, ο 40χρονος Κύπριος από την Πάφο παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο ΤΑΕ Λεμεσού και με την συνοδεία του δικηγόρου του, παραδόθηκε στις Αρχές.

Ο 40χρονος, οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση του για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Καταζητείται ακόμα ένας:

Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον Φώτη Ιορδάνους, 23 χρόνων, από Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805685 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η ληστεία- μαμούθ και η νέα… μόδα!

Υπόθεση εμπρησμού και διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.30μ.μ. της 26ης Δεκεμβρίου 2020, ξέσπασε φωτιά σε κατοικία ιδιοκτησία 46χρονου, η οποία βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της φωτιάς συνέβαλαν πυροσβεστικά οχήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην κατοικία και στο όχημα του ιδιοκτήτη.

Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι της φωτιάς προηγήθηκε διάρρηξη, όπου κλάπηκε ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 180 χιλιάδων ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, καθώς και δύο ρολόγια συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι λίγες ημέρες αργότερα, διαπράχθηκε διάρρηξη και κλοπή σε οικία στα Κάτω Πολεμίδια ενώ στην συνέχεια τέθηκε φωτιά σε αυτό. Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και αυτός στο εξωτερικό. Η Αστυνομία, διερευνούσε σύνδεση των περιστατικών ή νέα… μόδα των εγκληματικών στοιχείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση