ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ληστεία - Λευκωσία: «Σήκωσε» ελικόπτερο η Αστυνομία για τον τρίτο δράστη (pic)

Το ταξί και οι πυροβολισμοί της ΜΜΑΔ

Eντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για την σύλληψη του τρίτου δράστη της ένοπλης ληστείας που διεπράχθη στην περιοχή Αγίου Δομετίου έξω από αρτοποιείο σε χρηματαποστολή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τρία πρόσωπα επιχείρησαν και ακινητοποίησαν τις μεσημβρινές ώρες υπαλλήλους εταιρείας μεταφοράς χρημάτων έξω από φούρνο και πήραν τις εισπράξεις των τελευταίων ημερών.

Αργότερα οι τρεις δράστες εγκατέλειψαν το μέρος με όχημα το οποίο φέρεται να έφερε πλαστές πινακίδες. Στην συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε όχημα ταξί από τον οδηγό του οποίου ζήτησαν να τους μεταφέρει στη Πάφο.

Σε κάποιο σημείο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου στην περιοχή του αεροδρομίου Πάφου μέλη της ΜΜΑΔ προσπάθησαν να ανακόψουν το όχημα για έλεγχο.



Οι τρεις επιβαίνοντες που είναι αλλοδαποί εξήλθαν του οχήματος και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων ρίχνοντας προειδοποιητικούς πυροβολισμούς προκειμένου να τους αναγκάσουν να σταματήσουν.

Μετά από καταδίωξη κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο από τους τρεις φερόμενους ως δράστες της ληστείας. Στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό που υπολογίζεται ότι είναι τα χρήματα που κλάπηκαν από την χρηματαποστολή.

Το τρίτο πρόσωπο δεν έχει ακόμη εντοπιστεί ωστόσο αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης .

Στις έρευνες πέραν των μελών της ΜΜΑΔ συμμετέχουν και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου. Στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της Αστυνομίας ενώ οι έρευνες θα επαναρχίσουν αύριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X