ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Ουρά έξω από πολύ γνωστό κατάστημα ένδυσης (pics)

Αρκετές γυναίκες περίμεναν για να ψωνίσουν

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Με τη ευκαιρία της επαναλειτουργίας των καταστημάτων και την περισσότερη άνεση στην μετακίνηση (3 SMS πλέον) φαίνεται ότι κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία και βγήκαν για τα πρώτα ψώνια, μετά την καραντίνα.

Όπως θα δείτε στις πιο κάτω φωτογραφίας, έξω από γνωστό κατάστημα ένδυσης στην λεωφόρο Μακαρίου στην Λευκωσία, μαζεύτηκε αρκετός κόσμος και περίμενε να εισέλθει σε αυτό για να ψωνίσει.

Τα περισσότερα από τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο, το πρωί της Δευτέρας (4/5) έφεραν προστατευτικές μάσκες, ωστόσο δεν διατηρούσαν όλοι, τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους.

Σημειώνεται ότι, σε αυτοψία που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα μας, το πρωί της Δευτέρας σε κύριες αρτηρίες της Λευκωσίας, αλλά και σε περιοχές όπου υπάρχουν διάφορα καταστήματα, δεν διαπιστώθηκε οπουδήποτε αλλού συνωστισμός.

Ωστόσο, αρκετός κόσμος περίμενε έξω από τράπεζες ή έξω από το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, με την Αστυνομία να διενεργεί ελέγχους τόσο σε σημεία όπου εντοπίζονται αρκετά πρόσωπα μαζί. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο κόσμος, έφερε τα απαραίτητα μαζί του (σ.σ. μάσκα, γάντια).

Αξίζει να αναφερθεί ότι, η τροχαία κίνηση στους δρόμους, ήταν αισθητά αυξημένη, λόγω και της επιστροφής χιλιάδων εργαζομένων στους χώρους εργασίας τους.

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα (4/5) εφαρμόστηκε η Α φάση της μερικής άρσης των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν από την Κυβέρνηση, για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X