ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Συνεχίζεται «χορός» των συλλήψεων για τα επεισόδια στο φούτσαλ

Χειροπέδες σε 22χρονο

Στη σύλληψη 22χρονου από την Λεμεσό, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, προχώρησε η Αστυνομία χθες το βράδυ.

Η υπόθεση

Συγκεκριμένα γύρω στις 5:15 το απόγευμα τις 29/4, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν σε γήπεδο στη Λεμεσό, για έλεγχο σε σχέση με τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο.

Στο γήπεδο βρίσκονταν γύρω στα 20 άτομα, από τα οποία, κάποια εγκατέλειψαν το μέρος όταν αντιλήφθηκαν την Αστυνομία, ενώ γύρω στα 10 άτομα παρέμειναν στο σημείο και εξύβριζαν τα μέλη της Αστυνομίας.

Σε κάποια στιγμή κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ένας εκ των νεαρών φέρεται να επιτέθηκε σε γυναίκα Αστυνομικό, να την κτύπησε και να της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο.

Στη συνέχεια γύρω στα 5 νεαρά άτομα φέρονται να επιτέθηκαν και να κτύπησαν τους δυο Αστυνομικούς και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον 21χρονου και 19χρονου από τη Λεμεσό, οι οποίοι συνελήφθηκαν βάσει δικαστικού εντάλματος.

Χειροπέδες και στο άτομο που επιτέθηκε στην αστυνομικό 

Στη σύλληψη 26χρονου και 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με την επίθεση που δέχθηκαν την Τετάρτη μέλη της Αστυνομίας, από ομάδα νεαρών οι οποίοι έπαιζαν ποδόσφαιρο σε γήπεδο στον Άγιο Αθανάσιο.

Εναντίον του 26χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες, πρόκειται για το άτομο που επιτέθηκε και απέσπασε το κινητό γυναίκας λοχία της Αστυνομίας, που μαζί με συνάδελφο της είχαν μεταβεί στην περιοχή, στο πλαίσιο πληροφορίας για παραβίαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.

Ο 25χρονος συνελήφθη μετά από μαρτυρία ότι ήταν ένα από τα άτομα που επίσης επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών,

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X