ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη φυλακή 23χρονος για το θάνατο της Κατερίνας

Το τροχαίο που επέφερε το θάνατο της 18χρονης Κατερίνας

Ανακοινώσεις

Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, καταδίκασε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, 23χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο, σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, κ.ά.

Επίσης, το Δικαστήριο επέβαλε στον 23χρονο, στέρηση άδειας οδηγού για περίοδο 24 μηνών.

Η υπόθεση αφορούσε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στις 14/09/2020 στην επαρχία Λεμεσού.

Οδηγός του οχήματος ήταν ο 23χρονος συμβίος της 18χρονης, ενώ σημειώνεται ότι η άτυχη Κατερίνα, ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Το τροχαίο 

Σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή της η Κατερίνα Χαραλάμπους, 18 ετών, από τη Λεμεσό.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 12.10π.μ., στον κύριο δρόμο Καντού – Κυβίδων, παρά το χωριό Σούνι. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος, έχοντας ως συνοδηγό την 18χρονη, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να εισέλθει σε χωράφι, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικίας.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 18χρονης.

Ο 21χρονος έφερε μικρό πνευμοθώρακα και κατάγματα δεξιών πλευρών και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο ανθρώπινος παράγοντας «υπέγραψε» την τραγωδία

Ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού τότε σε δηλώσεις του για τη τραγωδία που γράφτηκε στην άσφαλτο, υπογράμμισε ότι για ακόμα μια φορά ο ανθρώπινος παράγοντας έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς οι προκαταρκτικές εξετάσεις δείχνουν αυξημένη ταχύτητα του αυτοκινήτου.

Σημειώνεται ότι ούτε ο οδηγός, ούτε η άτυχη Κατερίνα, έφεραν ζώνες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X