ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Έγινε ο κακός χαμός αλλά... δεν βρίσκουν κανέναν!

Μπαράζ κακόβουλων ενεργειών στη Λεμεσό, τις προηγούμενες ημέρες

24news team

Από την Παρασκευή (12/2) μέχρι και την Κυριακή (14/2) η Αστυνομία της Λεμεσού βρισκόταν στο πόδι, εξαιτίας επεισοδίων που προκαλούνταν από μερίδα οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ. Οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους την Δευτέρα (15/2) χωρίς ωστόσο να προκύψουν νέα επεισόδια μεταξύ των οπαδών τους, παρά τους φόβους που εκφράστηκαν.

Όλα ξεκίνησαν από τον προπηλακισμό αθλητών του τμήματος Απόλλων Καλαθόσφαιρα σε Τροχοκάθισμα, εν ώρα προπόνησης στην κλειστή αίθουσα του σωματείου, την Παρασκευή (12/2), ενώ στην συνέχεια πιθανότατα ως αντίποινα, οι οπαδοί του Απόλλωνα προκάλεσαν επεισόδια έξω από το Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ στον Εναέριο το Σάββατο (13/2). Οι οπαδοί της ΑΕΛ φαίνεται ότι ήθελαν να δώσουν συνέχεια στα γεγονότα και την Κυριακή (14/2) βρέθηκαν στον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Απόλλωνα και πυρπόλησαν το κτήριο ρίχνοντας μέχρι και βόμβες μολότοφ.


«Μαζί μας εν τα βάλλετε» - Έτσι επιτέθηκαν οι ΑΕΛίστες (vid)


Από όλα όσα διαδραματίστηκαν τις συγκεκριμένες τρεις ημέρες, κυκλοφόρησαν βίντεο και εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ κυρίως οι κάτοικοι της Εναερίου εξέφρασαν παράπονα στις Αρχές ότι συχνά προκαλούνται τέτοιου είδους επεισόδια στο σημείο και επιφέροντας το αίσθημα φόβου και ανασφάλειας.

Καμία σύλληψη προσώπου

Παρά τη συμμετοχή αρκετών προσώπων στα όσα διαδραματίστηκαν το τριήμερο στην Λεμεσό, εντούτοις η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη μέχρι την Τρίτη (16/2).

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, η Αστυνομία έχει παραλάβει ήδη υλικό από πολλά κλειστά κυκλώματα των περιοχών που συνέβησαν τα επεισόδια, ενώ μελετά και οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ταυτοποιήσει πρόσωπα. Αυτό που δυσκολεύει το έργο των Αρχών ως προς την ταυτοποίηση συμμετεχόντων στα επεισόδια, είναι οι κουκούλες που έφεραν οι δράστες στα κεφάλια τους και ο τρόπος που κάλυψαν τα πρόσωπά τους.

Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η Αστυνομία έχει λάβει καταθέσεις από κάτοικους των περιοχών που έγιναν μάρτυρες των επεισοδίων, ενώ για κατάθεση κλήθηκαν και πρόσωπα από τους Συνδέσμους Φιλάθλων των δύο εμπλεκόμενων ομάδων. Επίσης, στις Αρχές μίλησαν και παράγοντες των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση