ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
29° Λευκωσία,
20 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Πήγε να σπάσει πόρτα διαμερίσματος - Έδειξε αποδεικτικό με φωτογραφία άλλου

Συνελήφθη ο 32χρονος για απόπειρα διάρρηξης αλλά και άλλα αδικήματα

Στη σύλληψη 32χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση απόπειρας διάρρηξης κατοικίας, πλαστοπροσωπίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα γύρω στις 9.20π.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστος άνδρας επιχειρεί να διαρρήξει την κύρια είσοδο διαμερίσματος, σε πολυκατοικία στη Λεμεσό. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο άνδρα, ο οποίος ομοίαζε στην περιγραφή του δράστη.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των στοιχείων του, ο άνδρας φέρεται να επέδειξε στους αστυνομικούς κυπριακή άδεια οδηγού, στην οποία ωστόσο υπήρχε φωτογραφία άλλου προσώπου. Ως αποτέλεσμα ο άνδρας συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του η ταυτότητα του, για να διαπιστωθεί ότι πρόκειται για 32χρονο. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν επίσης άλλες δύο ταυτότητες ξένης χώρας, η μία εκ των οποίων είναι εκδομένη στο όνομά του.

Ακολούθησε έρευνα στη σκηνή της απόπειρας διάρρηξης όπου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης προσπάθησε να πετύχει είσοδο στο διαμέρισμα, με τη χρήση μαχαιριού αλλά και σωματικής βίας.

Εναντίον του 32χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση