ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Παμπόνηροι έκαναν τους αστυνομικούς και την έκλεψαν

Προσοχή συνιστά η Αστυνομία

24news team

Χθες γύρω στις 20:30 το βράδυ, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, από 28χρονη ότι λίγο προηγουμένως άγνωστος άνδρας της χτύπησε το θυροτηλέφωνο και της συστήθηκε ως αστυνομικός, λέγοντάς της ότι βρισκόταν εκεί για να κάνει έλεγχο σε σχέση με τα νέα μέτρα για την λοιμοκαθαρση.

Η παραπονούμενη άνοιξε την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας και σε δευτερόλεπτα χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός της. Ανοίγοντας την πόρτα δύο άνδρες εισήλθαν στο διαμέρισμά της ισχυριζόμενοι ότι ήταν αστυνομικοί. Ο ένας υπέδειξε την πολιτική του ταυτότητα, της οποίας όμως δεν συγκράτησε στοιχεία. Με βάση την καταγγελία, ενώ ο ένας εκ των δύο παρέμεινε μαζί της στο καθιστικό, ο άλλος μπήκε στα δωμάτιο για να ''ελέγξει'' κατά πόσον υπήρχαν αλλά άτομα στον χώρο, τα οποία δεν ήταν ένοικοι.

Εν συνεχεία αναχώρησαν με την κοπέλα να διαπιστώνει ότι είχε κλαπεί ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ. Οι δύο άντρες περιγράφονται ως ακολούθως:

Ο ένας ήταν ψηλός λεπτός 1. 82 ελαφρώς αξυριστος και ο δεύτερος 1.75 μελαχρινός . Και οι δύο μιλούσαν στην ελληνική γλώσσα με κυπριακή προφορά οι οποίοι αναχώρησαν από το μέρος με μοτοσυκλέτα σκουρου χρώματος μεσαίου κυβισμού. 

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στο κοινό να είναι υποψιασμένο και να απαιτεί από τα μέλη που ισχυρίζονται ότι είναι αστυνομικοί σε εντεταλμένο καθήκον υπηρεσιακή ταυτότητα είτε είναι με υπηρεσιακή στολή είτε με πολιτική περιβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X