ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λεμεσός/Πάφος: Βρήκαν άλλο τρόπο να... ξεγελάσουν τις Αρχές!

Έφτασαν πληροφορίες στην Αστυνομία, που την ανάγκασε να κάνει πιο αυστηρούς ελέγχους

24news team

Πληροφορίες που έφτασαν στην Αστυνομία, έκαναν λόγο για πλαστά πιστοποιητικά που κάποιοι πιθανόν να χρησιμοποίησαν για να περάσουν από τα σημεία ελέγχου από και προς Λεμεσό και Πάφο.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργείου Υγείας από την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, στις 5 π.μ., είναι υποχρεωτική η προσκόμιση αρνητικής μοριακής εξέτασης για κορωνοϊό (PCR test), από τους εργαζόμενους που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις και μπορούν να μετακινούνται από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

Δυστυχώς, κάποιοι αντί να αντιληφθούν το πρόβλημα που δημιουργείται, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεγελάσουν τις Αρχές. Τα μέλη της Αστυνομίας όμως, συνεχίζουν να διενεργούν τους απαραίτητους ελέγχους και μάλιστα τώρα μετά τις εν λόγω πληροφορίες, γίνονται ακόμα πιο αυστηροί έλεγχοι.

Σύμφωνα πάντως με τον Διευθυντή της Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκη Γεωργίου, με τον οποίο επικοινώνησε το 24news, τα μέλη της Δύναμης που διενεργούν ελέγχους μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχουν εντοπίσει οδηγό να χρησιμοποιεί πλαστά έγγραφα. Ο κ. Γεωργίου, επιβεβαίωσε ότι οι έλεγχοι πλέον, γίνονται ακόμα πιο προσεκτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση